in

Micro speakersysteem van Energy

Energy, bekend van zijn Home Cinema luidsprekersystemen, introduceert het nieuwe RC Micro 5.1 systeem. De satelliet-luidsprekers zijn 12 x 9 x 9 cm, en dus eenvoudig in het interieur te integreren. De adviesverkoopprijs is 599 euro.

Voor dit 5.1 systeem heeft Energy volledig nieuwe componenten ontwikkeld. De satellietluidsprekers zijn gebaseerd op technologie de topserie Veritas en zijn voorzien van een Convergent Source Module. Deze CSM is een samensmelting van woofer en tweeter om zo de voordelen van een puntbron te benaderen. Het grootste voordeel van een puntbron is een uniforme uitstraling van het geluid.

Verder is ieder component in een eigen behuizing geplaatst waardoor onderlinge interferentie tot het absolute minimum wordt teruggebracht. Het systeem is compleet met de actieve subwoofer, voorzien van een 20 cm grote woofer gekoppeld aan een krachtige 240 Watt versterker. De woofer zelf is voorzien van de befaamde “Ribbed Elliptical Surround” wooferrand voor een vervormingloze lage tonenweergave.

Het in hoogglans zwart afgewerkte RC Micro 5.1 systeem is vanaf nu te beluisteren bij uw geautoriseerde Energy dealer en staat demonstratieklaar opgesteld in het Look en Listen centrum in Geldermalsen. Meer informatie en dealeradressen kunt u terug vinden op www.lookenlisten.nl.

Prestige adsl-router met 11n wlan

Nieuwe Speedlink Medusa gaming headset