in

Prestige adsl-router met 11n wlan

Dankzij de 802.11n standaard, levert de nieuwe Zyxel P-660HN ADSL router hogere snelheden en een groter bereik met draadloze verbindingen. Dankzij de Wireless Scheduler en de wireless aan-/uitknop is het draadloze netwerk alleen actief als het moet.

Vaak hoeft een draadloos netwerk niet 24 uur per dag aan te staan. Daarom beschikt de Zyxel P-660HN over een Wireless Scheduler die de draadloze functionaliteit automatisch in en uit kan schakelen. Daarnaast beschikt de P-660HN over eenknop waarmee het netwerk ook aan en uit te zetten is. De consument bespaart stroom en het is goed voor het milieu.

Hoewel 802.11n nog geen officiële standaard is, wordt de huidige 2.0 versie breed geaccepteerd als standaard. De voordelen van deze nieuwe standaard zijn hogere verbindingssnelheden tot 300 Mbps en het grotere bereik dankzij de mimo-technologie.

De Prestige 660HN beschikt ook over zeer uitgebreide QoS instelmogelijkheden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om aan lan-poorten verschillende prioriteiten toe te wijzen. QoS is niet alleen belangrijk voor VoIP, maar het kan ook belangrijk zijn voor VPN verbindingen, server toegang en bijvoorbeeld file-transfers.

Hercules lanceert ePlug

De Patapon keren terug naar de PSP