in

De stijlvolle EOS M100

Canon’s nieuwe spiegelloze camera om verhalen met een uitzonderlijke beeldkwaliteit vast te leggen – Canon heeft vandaag de EOS M100 geintroduceerd.

Deze stijlvolle en ‘connected’ spiegelloze EOS-camera belooft een ongelooflijk goede beeldkwaliteit.

De EOS M100 is ideaal om altijd bij de hand te hebben, want deze compacte en stijlvolle camera stelt je in staat om spontane dagelijkse momenten en onvergetelijke verhalen vast te leggen. Het grote aantal creatieve filters en de wireless connectiviteit stellen je in staat om uitzonderlijke opnamen te maken en die binnen een paar seconden te uploaden naar social media.

Geef je creatieve visie de ruimte
De EOS M100 is jouw camera wanneer je ervoor kiest om je creatieve visie de ruimte te geven en je fotografie naar het volgende niveau te tillen. Dankzij het intuïtieve touchscreen en de creatieve filters gaat het leren werken met de EOS M100 heel gemakkelijk. Ook het uitwisselen tussen camera en je smartphone gaat moeiteloos. Of je nu een onscherpe achtergrond wilt of je onderwerp een extra accent wilt geven, de on-screen toelichtingen op de camera helpen je om snel professionele opnamen te maken die je voor altijd wilt bewaren.

Wanneer je vlogt of een selfie maakt op een locatie die je absoluut moet delen, dan zijn het handige variangle scherm en de Selfie-modus van de EOS M100 ideaal om direct de eerste keer een perfect resultaat te behalen. In de Smooth Skin modus heb je keuze uit vijf verschillende niveaus voor die extra uitstraling die je foto’s de perfecte beleving geven, ongeacht of je de Selfie modus gebruikt of een foto van je vrienden maakt.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Xbox One X is snelst verkopende Xbox pre-order ooit

De ultieme escape room beleving met Escape Room The Game Virtual Reality