in

DigiGames: Prince of Persia – The Lost Crown

Prince of Persia – The Lost Crown (Nintendo Switch)

In dit gloednieuwe avontuur belichamen spelers Sargon, een jonge, begaafde krijger, lid van een elitegroep genaamd The Immortals. Terwijl ze worden gestuurd om prins Ghassan te redden, zullen ze de berg Qaf verkennen, een ooit wonderbaarlijke plek, nu vervloekt en vijandig. Sargon en zijn wapenbroeders zullen spoedig ontdekken dat de tijd zelf een verraderlijke vijand zal zijn en dat het wereldevenwicht hersteld moet worden.

Geïnspireerd door de Metroidvania-structuur laat Prince of Persia™: The Lost Crown spelers een handgemaakte wereld in hun eigen tempo verkennen. Van de majestueuze Citadel van Kennis tot de kleurrijke landschappen van het Hyrcanian Forest, spelers zullen een verscheidenheid aan omgevingen ontdekken die zijn geïnspireerd door de Perzische mythologie. Door nieuwe tijdkrachten te verwerven, unieke vaardigheden te ontgrendelen, verschillende amuletten uit te rusten en ze te combineren, zal Sargon steeds dieper in de berg Qaf duiken, puzzels oplossen, geheimen vinden en spannende zijmissies voltooien. Sargon zal ook leren de verschillende Tijdkrachten onder de knie te krijgen om unieke en mythologische wezens te verslaan die hem in de weg staan.

Platforms: Nintendo Switch™, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Amazon Luna, Windows PC via de Epic Games Store & Ubisoft Store.
Review: PU

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

MediaMarkt lanceert eerste Xpress-winkelformat in de Benelux in Wijnegem

Dubbel zoveel iPhones ingeleverd bij aanschaf van nieuw exemplaar