in

DigiTest: Trust Gamingstoel met RGB LED-verlichting review

Je kent het wel, je zoon of dochter gaat naar de middelbare school. De kinderkamer waar je kroost al die jaren in heeft genoten is toch echt aan een make-over toe.

Dus… nieuw kleurtje op de muren, ander dekbed, nieuw bureau én een nieuwe bureaustoel uiteraard. Aangezien we hier in huis nogal van het gamen zijn werd dat de een Trust Gamingstoel (GXT 716 RIZZA).

Montage

Een flinke doos met alle onderdelen en een powerbank liggen nu uitgespreid over de grond. Een powerbank? Yep… RGB LED-verlichting heeft juice nodig.

Binnen enkele minuten hebben wel de stoel gemonteerd (met de meegeleverde gereedschappen) en de powerbank aangesloten, appeltje eitje. De kabeltjes verbonden met de LED-verlichting zijn eenvoudig weg te werken en voor de powerbank is een soort zakje rechtsonder/naast de zitting. Daar zou ik persoonlijk een andere plek voor hebben bedacht want deze positie is niet ideaal. Aan de onderzijde had toch wel handiger geweest en minder in het zicht.

Looks & conform

De stoel ziet er echt fantastisch uit en de RGB verlichting is subtiel in de randen weggewerkt. Mooie gestroomlijnde ergonomische lijnen worden extra geaccentueerd door de verlichting. Het gestikte patroon op de stoel en de rugleuning voegt een fraai element toe welke de algehele uitstraling versterkt.

De goed gevulde zitting en rugleuning zorgen voor uitstekende ondersteuning, erg fijn tijdens lange gamesessies of wanneer er voor een SO gestudeerd moet worden natuurlijk… De verstelbare lendensteun en neksteun dragen bij aan een gezonde zithouding. De rollende wielen maken het gemakkelijk om je in je gamingruimte te verplaatsen en de verstelbare armleuningen zorgen voor de juiste hoogte voor je bureau. Leuningen kunnen weer omlaag om na gebruik de stoel onder je bureau te schuiven. Tevens is de rugleuning ver achterover te plaatsen, de directeurshouding die mijn collega iets te vaak aanneemt met voeten op het bureau!

RGB Verplichting

De echt onderscheidende feature van de Trust GXT 716 is uiteraard de RGB-verlichting. De stoel is uitgerust met meerkleurige LED-verlichting die echt sfeer creëert in je gamingruimte of slaapkamer. Met diverse aanpasbare verlichtingsmodi kun je de sfeer aanpassen aan je speelstijl. Of je nu kiest voor een rustige gloed of een pulserend effect, de RGB-verlichting voegt een visueel element toe dat je gamingervaring een boost geeft. Allemaal te bedienen met een toegankelijke afstandsbediening.

Conclusie

De Trust GXT 716 RIZZA Gamingstoel lijkt ons een uitstekende investering voor elke gamer die op zoek is naar comfort, ergonomie en stijl in één pakket. Met zijn indrukwekkende comfortniveaus, aanpasbare RGB-verlichting en een fraai ontwerp, biedt deze gamingstoel een complete ervaring. Of je nu een spannende game speelt of productief bezig bent achter je bureau, de GXT 716 staat garant voor urenlang comfort en esthetisch plezier.

CAP: € 209,00

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiTest: Ring Battery Doorbell Plus review

‘Detailhandel flink geraakt door voorzichtige consument en oplopende kosten’