in

DigiTest: iPhone 12 van Swappie

Zoals jullie vorige maand hebben kunnen lezen hebben we een refurbished iPhone via Swappie besteld. Wat we daarin niet hebben belicht is het toestel zelf, vandaar deze iPhone 12 review.

Wie het gemist heeft kan onze bevindingen van de het Swappie bestelproces nog even nalezen. De specifieke smartphone die wij bestelden was een zwarte iPhone 12 met 256GB geheugen, en deze in de staat ‘als nieuw’ zoals je bij Swappie kan aangeven.

Looks

Tja, we beschrijven in onze reviews altijd onze bevindingen en daar hoort uiteraard ook het uiterlijk van het product bij. Nu weet iedereen wel hoe een iPhone er uit zit, maar in dit geval gaat het meer om de staat waarin deze verkeerd. ‘Als nieuw’ zoals Swappie aangaf is ook écht als nieuw, na een grondige inspectie konden we maar een paar kleine krasjes vinden. De vorige eigenaar is dus duidelijk voorzichtig omgegaan met ‘onze’ iPhone, de krasjes zijn overigens na het plaatsen van de telefoon in het beschermhoesje niet meer zichtbaar.

iPhone 12

Onze bestelde smartphone werd niet geleverd in een originele iPhone verpakking, maar in een originele Swappie verpakking, erg leuk! Geheel in de stijl van de verpakking van een nieuwe iPhone maar dan met Swappie op de voorzijde, check bovenstaande afbeelding. Netjes ruimte voor het kabeltje van de oplader onder je iPhone en alles past net als bij een originele verpakking super strak.

We zijn inmiddels bij de iPhone 13 beland maar de 12 kan uiteraard nog jaren mee! Ons model kost nieuw via nieuw nog € 979,00 en wij betaalde € 819,00 (+ 2 jaar Swappie garantie). Maar als je even zoekt op de website vind je ook alle een iPhone 12 voor veel minder. Een 64GB versie in ‘heel goede staat’ heb je al voor € 609,00 namelijk.

Verder kunnen we eindelijk weinig zeggen over deze telefoon, als je ‘m uit de verpakking hebt en opstart is het namelijk gewoon als bij een nieuwe iPhone. Aanzetten, Apple ID invoeren, eventuele updates uitvoeren en klaar voor gebruikt. Toch een klein overzicht van specs dan maar:

  • Uitvoering: zwart
  • Capaciteit: 265GB
  • Display: 6,1 inch Super Retina XDR HDR OLED
    Het display van iPhone 12 heeft ronde hoeken die de vorm van het stijlvolle design volgen. Deze hoeken vallen binnen een normale rechthoek. Als rechthoek meet het scherm 15,40 cm diagonaal (het daadwerkelijke display is kleiner).

Conclusie

Swappie levert refurbished telefoons (en koopt ze ook in) alsof je die nieuw besteld in een webshop. Het aanbod is echt gigantisch en je hebt je bestelde telefoon binnen drie werkdagen binnen. Je krijgt een jaar garantie en mocht het toestel binnen twee weken niet bevallen kun je ‘m kosteloos terugsturen. En laten we eerlijk zijn, je helpt het milieu ook een handje, wat wist je, dat tussen 85% en 95% van CO2-uitstoot plaatsvindt tijdens de productie?. Toch iets om over na te denken in deze bizarre stikstof tijden. Ons toestel loopt nog steeds al een zonnetje dus wij kunnen alleen maar positief zijn.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Coolblue opent winkel in Den Bosch

DigiTest: EPOS headset ADAPT 660 AMC