in ,

DigiTip: Orbi Whole Home wifisysteem

Eenvoudig te installeren mesh-systeem zorgt voor hoge wifisnelheden in het hele huis – Netgear introduceert een nieuw model in de Orbi-reeks, speciaal voor de Europese markt.

Deze nieuwe Orbi, de RBK20, combineert een 2.2Gbps wifi-router met een satelliet die speciaal ontworpen is voor betere mesh-netwerken in en om huizen, met een totale oppervlakte van 375 vierkante meter.

Het Orbi Whole Home wifisysteem combineert prestaties met stijl en levert wifisnelheden tot 2.2Gbps, verbeterd met gepatenteerde Fastlane3-technologie in een slank, modern ontwerp. De vier krachtige interne antennes in elke Orbi-router en satelliet vergroten het draadloze bereik op moeilijk bereikbare plekken in huis.

“De Orbi-router en satelliet zorgen voor wifidekking in het hele huis – tot een totale oppervlakte van 375 vierkante meter.”

Het veilige wifinetwerk is binnen enkele minuten te installeren: Orbi kan direct uit de verpakking in gebruik worden genomen. Je hoeft het alleen maar met je internetmodem te verbinden en kunt het netwerk via de Orbi-app of een webbrowser configureren.

Orbi werkt met één enkele wifinetwerknaam en beschikt over speciale tri-bandwifi, die zorgt voor ononderbroken streaming van 4K-content en online games, ook wanneer je je in huis beweegt. Daarnaast is Orbi te bedienen met Amazon Alexa en de Google Assistant. Dankzij Circle with Disney Smart Parental Controls kunnen ouders eenvoudig bepalen welk kind op welk device welke content hoelang mag bekijken.

“Hoe groot of klein je huis ook is, iedereen verdient de best mogelijke wifi-ervaring”, zegt David Henry, senior vice president of Connected Home Products bij Netgear. “De Orbi-router en satelliet zorgen voor wifidekking in het hele huis – tot een totale oppervlakte van 375 vierkante meter. Met Orbi behoren dode hoeken op moeilijk bereikbare plekken tot het verleden, aangezien er onder dezelfde netwerknaam altijd een extra satelliet kan worden toegevoegd. Met onze gepatenteerde tri-bandwifisysteem kun je je favoriete televisieseries streamen naar de slaapkamer, terwijl de kinderen in de woonkamer online gamen, allemaal zonder ook maar de kleinste hik.”

Belangrijkste eigenschappen en voordelen van het Orbi-systeem (RBK20):

  • Uitgebreid bereik – tot 2.2Gbps wifi-snelheden over een oppervlakte van 375 vierkante meter;
  • Gepatenteerde FastLane3™ Technology — De speciale wifi-backhaul zorgt voor betere 4K HD-streaming en gaming;
  • Eén wifinetwerk — Geniet van het gemak van één wifinaam voor het hele huis, waardoor je in het hele huis van een naadloze verbinding kunt genieten;
  • Slimme instellingen voor ouders — Circle® with Disney Smart Parental Controls laten je eenvoudig content en online tijd beheren op ieder device;
  • Gastenwifi — Bied internettoegang aan vrienden en familie zonder je wifiwachtwoord te delen;
  • Ethernetpoorten — Gebruik de twee gigabit-ethernetpoorten op elke router en satelliet om bedrade apparaten op aan te sluiten;
  • Ondersteuning voor Amazon Alexa™ en de Google© Assistant — Gebruik je stem om je thuisnetwerk te bedienen.

Prijzen en beschikbaarheid

Het Orbi-wifisysteem is nu beschikbaar via geautoriseerde NETGEAR-partners en resellers. De adviesprijzen zijn:

  • RBK20 — (1) Orbi 2.2Gbps-router (RBR20) met één satelliet (RBS20) voor €249.99
  • RBK23 — (1) Orbi 2.2Gbps-router met twee satellieten voor €349.99

Wie al een Orbi-wifisysteem heeft staan, kan de nieuwe RBS20 satelliet los aanschaffen. Dat breidt het bereik van het netwerk verder uit tot 125 vierkante meter.

Bezoek de website van NETGEAR voor alle modellen in de Orbi Tri-Band-familie.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Happy Plugs | The Accessories Collection

Canon viert wereldwijde nr. 1 marktaandeel van digitale camera’s met verwisselbare lens