in

EasyNote TR85 designnotebook van Packard Bell

Packard Bell introduceert een nieuwe notebook waarbij design en functionaliteit centraal staan. Geïnspireerd door een samenwerking met de Italiaanse auto-ontwerper Pininfarina, staat de EasyNote TR85 voor stijl, krachtige prestaties en functionaliteit. De notebook is uitgerust met een glanzende cover, een breedbeeld glazen behuizing van rand tot rand en een mat zwarte binnenkant. Er is veel aandacht besteed aan visuele en functionele details. 
De EasyNote TR85 is per direct beschikbaar via het retailkanaal van Packard Bell. De adviesprijs bedraagt 699 euro.

De notebook beschikt over een glanzende cover en mat zwarte binnenkant die is afgewerkt met een zilverkleurige touchpad, afgeronde luidspreker en toetsenbord. De breedte/hoogte-verhouding van 16:9 en het 15,6-inch glazen scherm van rand tot rand in combinatie met de Dolby sound speakers zorgen voor een uitstekende audio- en video-ervaring. 
Opvallende details en slimme functies van de EasyNote TR85 zijn de slot-in optische drive voor het afspelen en branden van cd’s en dvds, het webcam gordijn waarmee de webcam fysiek te blokkeren is, het LED-scherm voor scherpere en levendiger beelden, een langere batterijduur en het platte design. 
Het multi-gesture touchpad maakt het mogelijk op eenvoudige en meer intuïtieve manier te werken.

De rode hotkeys aan de bovenkant van het toetsenbord bestaan uit een PowerSave-toets, My BackUp-toets, Touchpad-vergrendeling (om de touchpad te activeren of te deactiveren), Wi-Fi-activering en geluidsbediening.  De Packard Bell EasyNote TR85 notebook beschikt over een ruime keuze aan titels. De Packard Bell softwarecollectie omvat Norton Internet Security, een volledige versie Adobe Photoshop Elements 6, Nero 8 Essentials en Microsoft Works 9. Verder worden ook een collectie online software en diensten van Metaboli aangeboden om games te downloaden.

Snelle verbinding met de nieuwe router van Eminent

Juice Pack Air voor de iPhone