in

x-Slim modellen X320 en X340 van MSI nu verkrijgbaar

De 13inch modellen X320 en X340 van MSI zijn vanaf nu verkrijgbaar. Met deze ultradunne, lichtgewicht en bijzonder fraai vormgegeven notebooks wil MSI zich vooral richten op consumenten, die bij het aanschaffen van een nieuwe notebook kiezen voor een notebook die niet alleen heel veel biedt, maar er ook nog eens stijlvol en mooi uitziet. De X320 is te koop voor 599 euro, de X340 met 320GB harddisk voor 699 euro en de X340 met 500GB harddisk voor 799 euro.

De 13inch X340 is op het dunste punt slechts 0.6 mm dik en weegt een kleine 1. 3 kg. Deze X340 is bovendien wereldwijd het allereerste Intel Centrino notebook dat voorzien is van de allernieuwste Intel Ultra Low Voltage processor. Deze energiezuinige processor verlengt de batterijlevensduur voor de X-Slim notebook. Verder zijn de X-Slim notebooks voorzien van 802.11b/g/n WiFi en Bluetooth modules om snel een draadloze verbinding te maken met het internet en randapparatuur.

De X-Slim is met een breedbeeld scherm (16:9) en een HDMI-aansluiting ideaal voor verschillende multimedia toepassingen. Het beeldscherm met LED-verlichting zorgt voor zowel een beter contrast als een maximale helderheid. In tegenstelling tot andere merken die dunne notebooks op de markt brengen, biedt de MSI X-Slim Serie wel de mogelijkheid om een HD camcorder, HD DVD speler en andere HD apparaten aan te sluiten middels een HDMI-aansluiting.

Oververhitting van de laptop tegengaan

EasyNote TR85 designnotebook van Packard Bell