in

eBooks maken met je mobieltje

Nuance Communications, introduceert OmniPage Professional 17, de nieuwste versie van ‘s werelds meest populaire en meest nauwkeurige documentconversie- en scanoplossing voor Microsoft Windows. Nuance heeft OmniPage 17 ontwikkeld om de voordelen van het groene kantoor binnen ieders bereik te brengen. Talrijke innovaties maken het eenvoudig om vanaf nu papierloos te werken. Thuis, op kantoor en onderweg.

OmniPage 17 kan zelfs zonder scanner functioneren. Het volstaat om met een mobiele telefoon, zoals de Apple iPhone of tal van andere toestellen, een foto te maken van papieren documenten,
Het programma is eenvoudiger in het gebruik, omdat het scannen en converteren van documenten nu rechtstreeks in Microsoft Office zijn geïntegreerd, met een “Direct OCR”-knop in Microsoft Word, Excel en PowerPoint. Zonder dat ze hun vertrouwde kantoortoepassing moeten verlaten, zetten gebruikers dus moeiteloos papieren documenten en PDF’s om in geformatteerde digitale documenten, compleet met tekst, kolommen, tabellen en grafieken.

En OmniPage 17 kan zelfs zonder scanner functioneren. Het volstaat om met een mobiele telefoon, zoals de Apple iPhone of tal van andere toestellen, een foto te maken van papieren documenten, artikels, affiches, enz. Momenteel zijn er wereldwijd 3,84 miljard mobiele telefoons (1). Met deze functie maakt OmniPage 17 dus potentieel het leven van heel wat mensen een stuk makkelijker. De verbeterde OmniPage 3D-Correction -technologie corrigeert automatisch de vervorming in beelden die niet exact recht zijn opgenomen, waarna OmniPage de beelden nauwkeurig converteert naar bewerkbare tekst en doorzoekbare PDF-documenten.

De nieuwe versie ondersteunt diverse eBooks.
Documenten worden automatisch geherformatteerd, zodat ze op deze toestellen gemakkelijk te lezen en te doorbladeren zijn. Dit is een belangrijke functie, aangezien recente analyses voorspellen dat in de toekomst 75% van alle boeken in een eBook-formaat verkrijgbaar zal zijn. OmniPage creëert ook de informatie die nodig is om documenten te doorzoeken en ondersteunt de tekst-naar-spraak omzetting (audioboek) van Nuance die in veel eBook-toestellen is ingebouwd.

Opladen en doorgamen

Kabels, kabels, kabels…