in

Een nieuwe Philips 4K UHD-monitor is klaar om indruk te maken met zijn kleuren en gegevensoverdrachtsnelheid

De nieuwe Philips 288E2UAE-monitor (28-inch / 71,1 cm), met zijn 1,07 miljard kleuren, USB 3.2 SuperSpeed-gegevensoverdracht en een slank, aantrekkelijk ontwerp is de perfecte keuze voor consumenten die op zoek zijn naar een stijlvol uiterlijk en professionele prestaties voor zowel entertainment als werk.

Deze nieuwe Philips-monitor is de ideale oplossing voor een groot aantal verschillende contexten en instellingen, dankzij een groot aantal functies die gewoonlijk worden geassocieerd met een zakelijke omgeving, die de thuiservaring nu naar een hoger niveau tillen.

Leven in kleur

Als het gaat om hoge resolutie, details en afbeeldingen, is geen compromis aanvaardbaar. Gebruikers verwachten de beste ervaring van elk scherm dat ze gebruiken, of het nu een smartphone of een tv is. Wanneer je veel tijd achter een pc-scherm doorbrengt, is het nog relevanter voor dagelijkse activiteiten. De nieuwe Philips 288E2UAE-monitor biedt UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160) resolutiebeelden, UltraWide-technologie en 1,07 miljard kleuren. Elke kleur komt tot leven en elk detail wordt verbeterd, waardoor foto’s, video’s en spreadsheets nauwkeurig zijn. De nieuwe 28-inch monitor bevat ook IPS LED-technologie voor breedbeeld en SmartContrast voor rijke details in het zwart, waardoor gebruikers de visuele ervaring krijgen die ze van een Philips-monitor verwachten. Wanneer taken complex en meervoudig zijn, kunnen gebruikers vertrouwen op MultiView-technologie om tegelijkertijd twee apparaten aan te sluiten, zoals een pc en een notebook.

Snel en gemakkelijk

Gebruikers willen snelheid en gebruiksgemak. De nieuwe Philips-monitor is voorzien van USB 3.2 SuperSpeed ​​en biedt één USB upstream en vier downstream, zodat gebruikers hun toetsenbord en muis op de monitor kunnen aansluiten en deze kunnen gebruiken om deze te bedienen. Eén USB-poort ondersteunt snel opladen en voldoet aan de USB-IF batterij oplaadstandaard (BC1.2), waardoor gebruikers hun smartphones kunnen opladen. Voor meer opties biedt de monitor ook HDMI- en DisplayPort-connectiviteit. Alle poorten bevinden zich op één horizontale lijn aan de achterkant van de monitor en het kabelbeheersysteem zorgt voor een opgeruimde werkruimte. De EasySelect-toets, een joystick die snel toegang geeft tot het monitormenu, creëert nog meer gemak. Elk detail is bedoeld om het voorpaneel schoon te houden en een geordend bureau te behouden.

Design en comfort

Philips-monitoren staan ​​bekend om hun elegante ontwerp en comfortkenmerken, de Philips 288E2UAE komt al deze beloften na. Hij biedt een ultradunne rand, een slanker ontwerp en een elegante standaard, waardoor de monitor de ideale keuze is voor huisdecoratie en tegelijkertijd een beter kijkgebied biedt. De verstelbare standaard kan worden gekanteld (-5/20 graden) en op de optimale hoogte worden geplaatst dankzij de hoogteverstelling van 100 mm. De Philips 288E2UAE-monitor is prettig voor de ogen en heeft een antireflectiescherm, de EasyRead-modus voor een papierachtige leeservaring, flicker free technologie en de LowBlue-modus voor meer kijkcomfort.

Deze Philips-monitor valt ook op door zijn duurzaamheidskenmerken. Voldoet aan RoHS-normen, is EnergyStar 8.0 en TCO-gecertificeerd, lood- en kwikvrij en maakt gebruik van 100% recyclebare verpakkingen.

De Philips 288E2UAE monitor is vanaf februari verkrijgbaar voor een adviesprijs van €329,-.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Stoer, kleurrijk en inspirerend: de SUPREME IN van Teufel heeft het allemaal

DigiFocus: Interview met Grzegorz Chuchra, CEO van Tedee