in

Stoer, kleurrijk en inspirerend: de SUPREME IN van Teufel heeft het allemaal

De hoogwaardige bluetooth-earbuds SUPREME IN zitten comfortabel doch stevig in het oor en combineren optimale geluidskwaliteit met een batterijwerkduur tot 16 uur.

Met de SUPREME IN introduceert Teufel kleine, lichte en kleurrijke earbuds die comfortabel doch stevig in het oor zitten. Hoogwaardige materialen, optimale geluidskwaliteit en handige functies voor dagelijks gebruik maken de SUPREME IN tot de ideale metgezel.

Feiten in vogelvlucht

 • lichtgewicht en hoogwaardige earbuds met grote lineaire HD-drivers van 10,7 mm
 • heldere en nauwkeurige weergave van hoge tonen en een krachtige kickbass
 • zit comfortabel doch stevig in het oor; pasvorm regelbaar met lusje en siliconen adapters
 • geschikt voor lange luistersessies en voor brildragers
 • externe geluiden blijven waarneembaar voor veilig gebruik onderweg
 • Bluetooth 5.0 met aptX™ en AAC voor het streamen van muziek in cd-kwaliteit via onder meer Spotify, Deezer, Youtube en Apple Music
 • handsfree functie met Qualcomm® cVc™-technologie voor draadloos telefoneren, Skypen en spraakbesturing via Google of Siri met optimale geluidskwaliteit, ook in lawaaiige omgevingen
 • een batterijwerkduur tot 16 uur en een snellaadfunctie
 • zweetbestendig en voor IPX4 (spatwaterdichtheid) gecertificeerd
 • tijdloze urban kleurstellingen die bij elke levensstijl passen
 • equalizer, ShareMe-functie en meer instellingen via de Teufel Headphones-app
 • de earbuds kunnen dankzij ingebouwde magneten aan elkaar worden geklikt en om de nek worden gedragen en gaan daarbij direct in de stand-bymodus
 • inline kabel met bedieningsknoppen voor de muziek en telefoongesprekken
 • inclusief transportetui, oplaadkabel en 2 paar siliconen adapters
 • per direct verkrijgbaar voor een prijs van 119,99 euro in de kleuren Night Black, Ivy Green, Space Blue, Moon Gray, Sand White en Pale Gold via de webshop www.teufelaudio.nl

Licht, kleurrijk en praktisch

De SUPREME IN is met 18 gram vederlicht en is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren die de earbuds een stoere touch verlenen. Als de ‘oortjes’ niet worden gebruikt, kunnen ze dankzij ingebouwde magneten aan elkaar worden vastgeklikt en om de nek worden gedragen. De afspeelfunctie wordt daarbij automatisch gepauzeerd. De pasvorm van de SUPREME IN kan met een speciale lus worden afgesteld, zodat de earbuds even comfortabel als stevig in het oor vastzitten. Voor extra grip worden er twee paar siliconen adapters meegeleverd.

Oortjes die in het oog springen

De SUPREME IN is voorzien van grote lineaire HD-drivers van 10,7 mm en kan hoge tonen daarmee zonder vervorming weergeven. De gebalanceerde audiotechnologie zorgt voor een natuurgetrouwe geluidsweergave, ongeacht het muziekgenre. De in vergelijking met in-ear koptelefoons comfortabele pasvorm zorgt voor een luchtig geluidsbeeld dat aan dat van een open over-ear koptelefoon doet denken. Het gebruik van de audiocodecs AAC en aptX draagt bij aan een optimale overdrachtskwaliteit.

Handige functies voor dagelijks gebruik

De muziek kan op simpele wijze worden bediend via de inline kabel aan de rechterkant. De gebruiker kan hier mee ook een spraakassistent (Google of Siri) oproepen of telefoongesprekken aannemen en beëindigen. De cvC-technologie van Qualcomm onderdrukt op slimme wijze het achtergrondgeluid en echo’s voor optimaal verstaanbare gesprekken tijdens het telefoneren. De SUPREME IN biedt een batterijwerkduur tot 16 uur en is daarmee geknipt voor lange dagen en verre reizen.

Teufel Headphones app met equalizer en ShareMe-functie

Gebruikers kunnen met de equalizer in de gratis Teufel Headphones app het geluid aan hun persoonlijke voorkeuren aanpassen. En dankzij de nieuwe ShareMe-functie kan de SUPREME IN geluidsbronnen delen met een tweede SUPREME IN. Op die manier kunnen twee gebruikers op dezelfde beat lopen of samen een film kijken.

Prijs en beschikbaarheid

De SUPREME IN is verkrijgbaar in de kleuren Night Black, Ivy Green, Space Blue, Moon Gray, Sand White en Pale Gold via de webshop van Teufel (www.teufelaudio.nl) voor een prijs van 119,99 euro. Bij de earbuds worden twee paar siliconen adapters in verschillende formaten en in dezelfde kleur als de SUPREME IN meegeleverd, samen met een reisetui en oplaadkabel.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

DigiTest: Bold smartlock review

Een nieuwe Philips 4K UHD-monitor is klaar om indruk te maken met zijn kleuren en gegevensoverdrachtsnelheid