in

Bewegingsvrijheid in stijl: Teufel introduceert de AIRY TRUE WIRELESS

Met de AIRY TRUE WIRELESS introduceert Teufel volledig draadloze en bijzonder hoogwaardige oordopjes tegen een uiterst aantrekkelijke prijs.

De AIRY TRUE WIRELESS oordopjes blijven perfect zitten en combineren een lange batterijwerkduur met de hoogwaardige audio die je van Teufel mag verwachten. De slimme touchcontrol en spatwaterbescherming maken deze volledig draadloze ‘oortjes’ geknipt voor dagelijks gebruik. De AIRY TRUE WIRELESS is in de kleuren Night Black, Steel Blue en Silver White verkrijgbaar voor een prijs van 149,99 euro.

Feiten in vogelvlucht:

 • Draadloze oordopjes met uitmuntende geluidskenmerken dankzij een lineaire HD driver van neodymium
 • Een speelduur van meer dan 25 uur met oplaadcase, meer dan 6 uur muziekgenot na één oplaadbuurt, na een oplaadduur van slechts 15 minuten genoeg stroom voor ruim een uur extra (bij een volume van 50%)
 • Bluetooth 5.0 met AAC voor de draadloze overdracht van muziekstreams via onder meer Spotify, Youtube en Apple Music
 • Geoptimaliseerd voor buitendeurs gebruik: de AIRY TRUE WIRELESS is spatwaterdicht volgens beschermingsklasse IPX5
 • Weergave van de batterijstatus in iOS en Android, op de oordopjes zelf en op de oplaadcase
 • Automatische pairing zodra de oplaadcase wordt geopend
 • Headsetfunctie: twee microfoons met ruis- en echo-onderdrukking voor een optimale gesprekskwaliteit
 • Slimme touchcontrol op de oordopjes voor muziek, telefonie en het oproepen van de spraakassistent (Google Assistant of Siri)
 • De oordopjes en oplaadcase wegen bij elkaar slechts 49 gram
 • Optimaal draagcomfort dankzij bijzonder zachte, antibacteriële siliconen earhooks (3 paar meegeleverd)
 • Per direct verkrijgbaar voor een prijs van 149,99 euro in de kleur Night Black en steel Blue via de webshop van Teufel en in alle Teufel stores; Silver White is reeds te bestellen en zal op een later tijdstip beschikbaar zijn.

Draadloze vrijheid

De oplaadcase van de AIRY TRUE WIRELESS beschermt de volledig draadloze oordopjes en kan ze tot drie keer achtereen opladen. Eén oplaadbeurt is voldoende voor 6 uur luisterplezier. Na slechts 15 minuten in de oplaadcase hebben de oortjes genoeg energie voor nog een extra uur. Gebruikers kunnen de batterijstatus van de oordopjes direct aflezen op hun mobiele toestel met Android of iOS. Dankzij de compacte omvang en het vlieggewicht van nog geen 50 gram kan je deze oordopjes overal mee naar toe nemen. De AIRY TRUE WIRELESS oordopjes zijn niet alleen geschikt voor muziek, games, films en luisterboeken, maar slaan ook als handsfree oplossing een goed figuur: een extra microfoon reduceert alle echo’s en achtergrondgeluid tijdens het bellen.

Volledige controle dankzij touchcontrol

Beide oordopjes zijn voorzien van touchcontrol. Hiermee kun je de muziekweergave regelen (afspelen, pauzeren, volgende/vorige track) en telefoongesprekken aannemen, weigeren of beëindigen. Je kunt er zelfs de spraakassistent van je mobiele telefoon mee oproepen (Google Assistant of Siri).

Oordopjes die altijd passen en nat mogen worden

De verpakking bevat drie paar oordopjes van zacht, huidvriendelijk silicoon met verschillende afmetingen. Daarmee ben je verzekerd van een paar dat perfect in je oorschelp past en kun je genieten van optimaal geluid met overtuigende basprestaties. De oordopjes blijven zo bovendien goed zitten. Wie met een AIRY TRUE WIRELESS door een plensbui wordt verrast of zich in het zweet sport, hoeft niet bang te zijn dat de hoogwaardige oordopjes beschadigd raken. Die zijn namelijk spatwaterdicht volgens beschermingsklasse IPX5.

Prijs en beschikbaarheid

De AIRY TRUE WIRELESS oordopjes zijn per heden verkrijgbaar voor 149,99 euro in de kleuren Night Black en Steel Blue via www.teufelaudio.nl. De kleurvariant Silver White volgt op een later tijdstip.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiTest: Kobo Nia review

NETGEAR Armor™ nu beschikbaar op WiFi 6-routers en mesh-systemen voor bescherming van internet in huis