in

NETGEAR Armor™ nu beschikbaar op WiFi 6-routers en mesh-systemen voor bescherming van internet in huis

Alle aangesloten apparaten in huis beschermd voor meer gemoedsrust en veiligheid – NETGEAR kondigt aan dat de geavanceerde cyberbeveiliging, NETGEAR Armor™ powered by Bitdefender®, nu beschikbaar is op Orbi WiFi 6 mesh-systemen en een aantal NETGEAR WiFi 6-routers.

Tegenwoordig zijn bijna alle apparaten in en om het huis met het internet verbonden. Soms zijn deze producten op zichzelf niet goed beveiligd, wat risico’s voor het hele huis met zich meebrengt. NETGEAR Armor™ beschermt apparaten die aangesloten zijn op het internet onbeperkt tegen online bedreigingen, zowel thuis als onderweg. Het netwerk wordt daardoor actief beschermd tegen cyberbedreigingen, waaronder trojans, ransomware, adware, spyware en phishing. Frauduleuze websites die proberen financiële gegevens te stelen, zoals wachtwoorden of creditcardnummers, worden automatisch geblokkeerd, evenals kwaadaardige links in browsers, e-mails of apps.

De meerlagige cybersecurityoplossing werkt met de bekroonde antivirus-, anti-malware- en gegevensbeschermingssoftware van Bitdefender en is beschikbaar in NETGEAR Orbi Mesh WiFi-systemen en Nighthawk WiFi-routers. NETGEAR Armor™ beschermt Internet of Things (IoT)-producten, Smart tv’s, slimme thermostaten, mobiele telefoons, computers, tablets en andere slimme apparaten.

Met NETGEAR Armor™ kun je er zeker van zijn dat ieder thuisnetwerk en alle aangesloten apparaten veilig zijn, zowel thuis als onderweg

“Langzaam maar zeker komen we er achter hoe afhankelijk we zijn van onze verbinding met het internet en dat dit online bedreigingen van kwaadwillenden met zich meebrengt. In 2018 nam NETGEAR de strategische beslissing om klanten te helpen zich te wapenen tegen online bedreigingen. Dit doen we door de beste netwerkbeveiliging te bieden via ons partnerschap met Bitdefender”, zegt David Henry, senior vice president voor Connected Home Products bij NETGEAR. “Met NETGEAR Armor™ kun je er zeker van zijn dat ieder thuisnetwerk en alle aangesloten apparaten veilig zijn, zowel thuis als onderweg”.

Details

NETGEAR Armor™ is gratis voor een proefperiode van 30 dagen. Na de proefperiode is een jaarabonnement vanaf $69,99 USD vereist.

Met BitDefender VPN worden verbindingen beveiligd en gecodeerd, en worden online activiteiten privé gehouden, zelfs als iemand zich op een onbeveiligd openbaar netwerk bevindt. NETGEAR Armor™-klanten kunnen hun VPN upgraden tot 200 MB gecodeerd dataverkeer per dag per apparaat met een extra jaarabonnement van $39,99 USD.

Beschikbaarheid

NETGEAR Armor™ is is te gebruiken met de mobiele app van Orbi of Nighthawk voor Apple iOS- of Android-toestellen en nu beschikbaar voor Orbi WiFi 6 Mesh System (modellen: RBK 752, 753 852 en 853) en de volgende WiFi 6-routers: Nighthawk Tri-Band AX12 (Model: RAX200), Nighthawk AX12 (Model: RAX120), Nighthawk AX8 (Model: RAX80), Nighthawk AX6 (Model: RAX50) en AX1800 (Model: RAX20 en RAX15). In het derde kwartaal van dit jaar zal NETGEAR Armor naar verwachting ook beschikbaar zijn op Nighthawk WiFi 6 Mesh Systems (MK62/63) via een geautomatiseerde firmware-update.

Bestaande klanten van ondersteunde producten kunnen hun app gebruiken om de firmware te updaten naar de laatste versie en NETGEAR Armor™ te activeren door te klikken op de ‘Security’ knop.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Bewegingsvrijheid in stijl: Teufel introduceert de AIRY TRUE WIRELESS

DigiTest: Oral-B iO review