in

Een Sim Only abonnement voor je refurbished telefoon

Er zijn veel verschillende soorten telefooncontracten om uit te kiezen, en met de constante stroom aan nieuwe telefoons kan het lastig zijn om een goeie keuze te maken.

Daarnaast is het vervangen van je oude telefoon vaak erg duur, vooral als je een nieuwe telefoon koopt. De nieuwste telefoons kosten vaak meer dan de meeste mensen kunnen verantwoorden, wat jammer is als je up-to-date wilt blijven met de nieuwste technologie.

De perfecte oplossing: koop je telefoon refurbished, en combineer het met een Sim Only abonnement. Daarmee ben je voordeliger uit, en zit je niet vast aan een te duur abonnement met een compleet nieuwe telefoon.

Wat is een Sim Only abonnement

Sim Only is een maandelijks contract dat door een provider wordt aangeboden, waarbij je alleen betaalt voor de minuten, sms’jes en data die je op de SIM-kaart gebruikt. Vaak is de SIM-kaart zelf gratis maar je krijgt er uiteraard geen telefoon bij – daarom heet het ‘Sim Only’.

Bij een Sim Only abonnement kun je dus gewoon je oude telefoon houden, of zelf een nieuwe telefoon kopen. In principe is het een alternatief voor een maandelijks contract, waar de (hogere) kosten ook een nieuw toestel zou dekken.

Voordelen van een Sim Only abonnement

De meeste SIM-only contracten zijn een stuk flexibeler dan een telefooncontract. Je bent niet gebonden aan één provider, en sommige contracten duren maar 30 dagen. Als de deal je niet bevalt, kun je makkelijk switchen (mits je je houdt aan de voorwaarden natuurlijk).

Ook is het een stuk flexibeler met wat voor telefoon je gebruikt. Bij een normaal telefoonabonnement zit je vast aan de telefoon die je hebt gekozen, maar met een Sim Only abonnement kun je zelf kiezen wat voor device je gebruikt. Zo kun je blijven bij je oude telefoon, of zelf een telefoon aanschaffen. (Als je bij je oude telefoon blijft is het ook nog eens milieuvriendelijker!)

Tot slot is een Sim Only abonnement maandelijks een stuk goedkoper dan een normaal telefoonabonnement, en als je dan toch een nieuwe telefoon wil, kun je overwegen om deze bijvoorbeeld refurbished te kopen. Zo bespaar je een hoop centen, en heb je nog steeds een super goeie telefoon in je broekzak.

Wat is een refurbished telefoon?

Refurbished telefoons zijn een slimme manier om er zeker van te zijn dat je het beste toestel hebt, zonder de prijs van een gloednieuwe telefoon te betalen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een telefoon van Apple of Samsung, met de nieuwste modellen tegen super lage prijzen.

Refurbished telefoons kunnen zijn geretourneerd door klanten en waar nodig gerepareerd voor wederverkoop, en zijn meestal volledig gecheckt en hersteld naar fabrieksinstellingen.

Als je op zoek bent naar een refurbished telefoon is het een goed idee om ervoor te zorgen dat je een ‘simvrije’ deal krijgt. Dit betekent dat je telefoon nog niet gebonden is aan een netwerk, en dat je zelf de provider en het abonnement kunt gebruiken die het beste bij je past.

Het is dus ideaal om deze twee opties – Sim Only en refurbished – met elkaar te combineren. Iets om over na te denken wanneer de volgende iPhone of Samsung telefoon uitkomt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

T-Mobile stelt als eerste provider Multisim beschikbaar voor Android

Alle Ziggo-abonnees kijken binnenkort reclamevrije films bij FilmBox