in

DigiFocus: Wat te doen met je oude telefoon?

Net zoals alle andere dingen in de wereld hebben smartphones ook een levensduur. De gemiddelde levensduur komt vaak rond de twee jaar uit, afhankelijk van het gebruik van de telefoon. Maar tegenwoordig gebruiken we de smartphone echt overal voor. Bellen, internetten, gamen, films en series kijken, van alles opzoeken op internet en nog veel meer.

Niet gek dus dat je aan het einde van je abonnement weer niet kan wachten tot je weer een nieuwe telefoon uit moet kiezen. Hieronder vind je een aantal tips over wat te doen met je oude telefoon?

Telefoon die nog goed is

Natuurlijk kan het ook voorkomen dat je telefoon nog hartstikke goed is. Je bent er zuinig op geweest en wanneer je hem dan terug zet naar fabrieksinstellingen en een nieuw batterijtje erin doet is die weer zo goed als nieuw. Maar ook is het model een beetje verouderd. Je wilt graag een wat nieuwer model. Wat doe je dan met je oude telefoon?

Verkopen op marktplaats

Dit is één van de meest voorkomende situaties wanneer je je oude telefoon wilt verkopen. Kijk van te voren goed op Marktplaats rond of er al meerdere, zelfde telefoons te koop staan. Vergelijk de prijzen en bepaal vervolgens de prijs die je voor je oude toestel wilt krijgen.

iPhone? Apple wilt je telefoon!

Apple heeft een nieuwe actie geïntroduceerd. Wanneer je nog een oude iPhone hebt, kun je deze iPhone inruilen bij Apple en hier krijg je geld voor terug. Voor sommige toestellen krijg je nu tot wel 505,- terug! Wilde je dus nog die nieuwe iPhone kopen? Dan is nu je kans!

Sim Only abonnement

Hoef je (nog) niet per se een nieuw toestel? Tegenwoordig zijn er hele voordelige en flexibele sim only abonnementen. De beste sim only deals vind je op dit moment bij Ben. Niet alleen is het heel goedkoop, ook kun je het per maand weer opzeggen. Wanneer je dus echt graag een nieuwe telefoon wilt, kun je altijd weer van het sim only abonnement af. Een sim only abonnement is ideaal voor mensen die nog twijfelen over een telefoon, of die nog een telefoon hebben die prima werkt en nog niet aan vervanging toe is.

Bewaar als reservetelefoon

Niks is vervelender dan dat je een nieuwe telefoon kiest en hij binnen de kortste keren kapot gaat. Wanneer je dan je oude telefoon hebt verkocht heb je geen reserve meer. Je wilt toch bereikbaar blijven. Daarom is het altijd verstandig om een reservetelefoon te hebben.

Er zijn dus zat mogelijkheden om je oude telefoon op een goede manier te benutten. Waar ga jij altijd voor?

Link: Gemiddelde levensduur Smartphone
Afbeeldig: Pexels.com

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Polk Audio verpakt surroundsound-technologie in MagniFi MAX SR soundbar

Coolblue lanceert eerste Coolblue XXL in Amsterdam