in ,

Polk Audio verpakt surroundsound-technologie in MagniFi MAX SR soundbar

Legendarisch audiomerk presenteert een echte 5.1 surround-soundbar met gepatenteerde SDA surroundsound-technologie, draadloze surround-luidsprekers en Google Home. Vandaag kondigt Polk Audio zijn meest uitgebreide soundbar ooit aan: de ManiFi MAX SR. De MagniFi MAX SR voorziet iedere home theatre-omgeving van 5.1 surroundgeluid en is uitgerust met de door Polk Audio gepatenteerde Stereo Dimensional Array (SDA®) digitale surroundtechnologie voor een immense geluidstrap, verbluffende sonische details en indrukwekkende surroundsound-audio, ongeacht waar in je home theatre je je bevindt.

Bovendien wordt de MagniFi MAX SR gecombineerd met draadloze surround-luidsprekers die automatisch met de soundbar verbinden en samen zorgen voor echt 5.1 surroundgeluid. De combinatie van de MagniFi MAX en de SR1 draadloze surround-luidsprekers biedt klanten de mogelijkheid om het volume en de links/rechts-balans eenvoudig aan te passen. Dit geeft de klant ultieme controle en flexibiliteit en haalt het beste uit hun luisterervaring. Klanten kunnen de Polk SR1 draadloze surround ook los aanschaffen om hun MagniFi MAX soundbar te upgraden naar een compleet 5.1 surroundsysteem.

“De markt wordt overspoeld met soundbars. Klanten die op zoek zijn naar traditioneel surroundgeluid worden bediend met een gigantisch aanbod aan producten en technologieën die 5.1 audio leveren”

De nieuwste MagniFi MAX SR soundbar van Polk biedt een scala aan geavanceerde technologieën die zijn geoptimaliseerd om films, tv, sport en muziek echt tot leven te brengen. Zo zorgen de SDA digitale surroundtechnologie, DTS en Dolby Digital-decodering voor een grootser en dynamischer geluid ten opzichte van traditionele soundbars. Bovendien is de MagniFi MAX SR ook voorzien van de Voice Adjust™-technologie waarmee gebruikers stemniveaus kunnen aanpassen voor kristalheldere dialogen en verstaanbaarheid. Dankzij de geïntegreerde Google Home-technologie verbindt de MagniFi MAX SR eenvoudig met ieder willekeurig Chromecast-apparaat, als onderdeel van een multiroom- of complete home audio-oplossing. Hiermee kunnen gebruikers de soundbar met hun stem bedienen en muziek streamen van hun favoriete app. De soundbar is ook voorzien van Bluetooth voor verbinding met vrijwel alle andere mobiele streamingapparaten. Tot slot kan de MagniFi MAX SR, dankzij de Smart Remote-compatibiliteit van Polk, worden bediend met behulp van de populaire IR-afstandsbedieningen van Samsung, LG en Sony voor ultieme betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

“De markt wordt overspoeld met soundbars. Klanten die op zoek zijn naar traditioneel surroundgeluid worden bediend met een gigantisch aanbod aan producten en technologieën die 5.1 audio leveren”, vertelt Michael Greco, global brand director, Polk Audio. “Hoewel veel soundbars wel degelijk een verbetering vormen ten opzichte van tv’s, kan de meerderheid niet tippen aan de geluidstrap, weergave en de discrete indrukwekkende surroundsound-ervaring van de MagniFi MAX SR. Met de MagniFi MAX SR proberen we hier verandering in aan te brengen met behulp van bewezen technologische tools, zoals de door Polk gepatenteerde SDA en Voice Adjust-technologie, Dolby Digital- en DTS-decodering, HDMI-connectiviteit en draadloze surrounds. Dit geeft klanten de mogelijkheid om een echt 5.1-systeem te creëren dat overeenkomt met componentaudio met het installatiegemak van een soundbar.”

Met vier 1 inch bij 3 inch full-range drivers, twee 0,75 inch tweeters, één 1 inch centrale kanaalschijf en de meegeleverde 8 inch gepoorte woofer, biedt de MagniFi MAX SR ruim voldoende kracht om tv-luidsprekers en traditionele soundbars te overklassen. De meegeleverde subwoofer produceert meer dan tien keer zoveel bas als de gemiddelde televisieset. Met de bonzende diepe bas worden films, tv en muziek tot leven gebracht. De soundbar is ook voorzien van een aantal EQ-instellingen voor films, muziek en sport die zorgen voor een optimaal niveau van de soundbar en subwoofer. Klanten zijn hierdoor verzekerd van de zuiverste dialoog, groot surroundgeluid en een diepe bas voor het beste audio- en home theatre-geluid. Met behulp van de EQ-nachtmodus kun je met één druk op de knop de bas verminderen en de dialoog verbeteren zonder aan de volumeknop op de soundbar te komen. Hij is geheel aanpasbaar. Klanten kunnen de stembediening en basinstellingen ook handmatig aanpassen en afstemmen op hun luisteromstandigheden.

Naast geavanceerde audiomogelijkheden bieden de MagniFi MAX en SR1 draadloze surround-luidsprekers ook een scala aan andere technologieën die de soundbar eenvoudig in gebruik en toegankelijk maken voor ieder soort consument, zoals:

  • Polk Smart Remote-compatibiliteit: Ongeacht of u verbinding maakt via een optische of HDMI-kabel, MagniFi MAX SR biedt ingebouwde ondersteuning voor populaire tv-afstandsbedieningen van Samsung, LG en Sony. Hij is ook compatibel met de meeste met CEC uitgeruste tv-afstandsbedieningen.
  • Ingebouwde Google Chromecast: Voor het streamen van muziek van je favoriete apps via wifi gemakkelijk vanaf jouw smartphone of tablet.
  • Universele compatibiliteit: De soundbar werkt met iedere tv en wordt geleverd met HDMI- en optische kabels voor eenvoudige installatie.
  • Eenvoudig ontwerp: Met het slanke profiel van slechts 2” zorgt de MagniFi MAX ervoor dat de soundbar geen sensors van tv-afstandsbedieningen blokkeert of het zicht belemmert.
  • Scala aan audio-ingangen: Voor ultieme flexibiliteit, levert de soundbar drie ingebouwde Ultra HDMI-4K HDMI (HDCP 2.2) ingangen, één HDMI (ARC) uitgang, optische ingang voor tv-audio, AUX 3,5 mm, Google Home inclusief Chromecast voor audio, Bluetooth en Ethernet.
  • Eenvoudige ophanging: Zowel de MagniFi MAX soundbar als de SR1 draadloze luidsprekers zijn ongelooflijk eenvoudig te bevestigen aan de muur (de SR1 heeft ingebouwde boorgaten en schroefdraadbussen).
  • All-stereo-modus: met slechts één druk op de knop speel je stereo-inhoud niet alleen af via de soundbar, maar ook via de SR1 draadloze luidsprekers.

De MagniFi MAX SR €849, MagniFi Max €749 en SR1 €149 draadloze luidsprekers zullen vanaf december 2017 verkrijgbaar zijn bij erkende Polk-dealers.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

‘Junior Digitailing’ doet Dutch Comic Con

DigiFocus: Wat te doen met je oude telefoon?