in

Eerste seizoen originele Star Trek nu op Blu-ray

Het allereerste seizoen van de originele Star Trek-serie is vanaf deze week op Blu-ray en dvd te koop. De serie is digitaal geremasterd en biedt alle 29 afleveringen in ongekende beeldkwaliteit. De adviesprijs van de dvd-box is 59,99 euro. De Blu-ray box kost 79,99 euro. Beide sets bieden diverse extra’s, waaronder speciale herinneringen en interviews.

Het eerste seizoen van Star Trek op Blu-ray wordt uitgebracht met nieuw ontwikkelde technologie die de kijkers de mogelijkheid biedt om te kijken naar de verbeterde special effects of naar de originele versie. De kijker heeft daarnaast ook de keuze om de nieuwe verbeterde soundtrack in te schakelen. Het is mogelijk om de gewenste versie te selecteren en tijdens het kijken heen en weer te schakelen tussen de nieuwe verbeterde visuele effecten van de geremasterde afleveringen en de afleveringen zoals die oorspronkelijk uitgezonden zijn.

Sommige afleveringen bevatten ‘Starfleet Access’ bonusmateriaal. Tijdens de betreffende aflevering verschijnen dan pop-ups met wetenswaardigheden en picture-in-picture videocommentaren in beeld. De verzamelbox bevat ook een interactieve bezichtiging van de Enterprise, zeldzame op de set gefilmde homevideo’s, een exclusief kijkje op wat er allemaal mee gemoeid was om Star Trek te transporteren naar de 21e eeuw en nog veel meer.

Films downloaden voor de mobiel bij Samsung

EOS 500D met Full HD video