in

Eminent brengt micro bluetooth adapter op de markt

Eminent breidt de productlijn ‘Bluetooth’ uit met een bijzonder compacte Bluetooth adapter, de EM1085 bBLUE micro. De EM1085 bBLUE micro is speciaal geschikt voor aansluiting op een notebook. Dankzij het bijzonder kleine formaat hoeft de Bluetooth adapter nooit meer verwijderd te worden.

De nieuwe EM1085 bBLUE MICRO USB Bluetooth Ontvanger steekt slechts enkele millimeters uit de USB-poort. Na het aansluiten van de bBLUE MICRO past een notebook moeiteloos in de notebooktas. Oftewel, een praktische oplossing die het overbodig maakt om de Bluetooth adapter ooit nog uit een notebook te verwijderen.

De EM1085 bBLUE MICRO heeft een draadloos bereik van 20 meter (Class 2). De dataoverdrachtsnelheid bedraagt 3 Mbps voor het versturen van bestanden van een notebook naar bijvoorbeeld een mobiele telefoon en omgekeerd.

Eminent levert de bBLUE micro inclusief een cd-rom met een handig softwarepakket: BlueSoleil. Met dit gebruiksvriendelijke softwarepakket zijn bestanden eenvoudig te kopiëren naar Bluetooth-apparaten. Zo zijn slechts enkele muisklikken nodig om afbeeldingen en muziekbestanden van een notebook naar een mobiele telefoon te zenden. Ook het draadloos koppelen van Bluetooth-apparaten, zoals een printer, muis of headset, aan een notebook gaat eenvoudig met de BlueSoleil software.

De winkeladviesprijs van de EM1085 bBLUE micro usb-Bluetoothontvanger bedraagt 14,50 euro.

Treo Pro als concurrent voor BlackBerry Bold

Multi colour harde schijf