in

Notebook-koeler verlengt levensduur van batterij

Targus lanceert nu het Heat Defense Panel – een onderzetter, die zorgt voor een optimale afkoeling van de computer. Het afkoelen verlengt de levensduur van de batterij en verbetert de prestatie van de computer.

De technologie van de notebook is compact, en een notebook die in gebruik is, geeft daardoor veel warmte af – zelfs in de stand-by stand. Als een notebook in de tas, op tafel of op schoot ligt, kan de warmte niet wegkomen. Dit is nadelig voor de levensduur van de batterij en voor de prestatie van de computer. Daarbij komt dat de interne ventilator van de notebook hinderlijk geluid veroorzaakt voor de notebook gebruiker.

‘Als de notebook warm wordt, slaat de interne ventilator aan, en die verbruikt stroom. De levensduur van de batterij wordt aanzienlijk verlengd als de notebook actief wordt afgekoeld. Tests hebben uitgewezen dat de batterij tot 17,6 % langer meegaat, als men het nieuwe Heat Defense Panel gebruikt,’ vertelt Mona Kroon, Corporate Sales Manager van Targus in Nederland.

Het Heat Defense Panel zorgt voor een actieve afkoeling van de notebook, zonder stroomverbruik. Het panel is geluidloos, en tegelijkertijd klein en makkelijk mee te nemen. Bovendien wordt de notebook door deze onderzetter niet warm op uw schoot. Het betekent ook dat de levensduur van de batterij wordt verlengd, de computerprestatie verbeterd en het comfort optimaal is.

De nieuwe laptopkoeler kost €30,00 incl. BTW, en is geschikt voor alle notebooks van 12″ t/m 15,4″.

Design usb-hub met zeven poorten

Eminent brengt micro bluetooth adapter op de markt