in

Fitnesspakketje voor Wii

Thrustmaster komt met drie nieuwe releases speciaal voor de Wii Fit-liefhebbers. Het Elite Fitness Pack+ NW (39,99 euro) met negen items is ideaal te gebruiken in combinatie met het Balance Board, maar hiermee kan de gebruiker ook lekker alleen trainen helemaal zonder videogames. Het Aerobics Pack+ NW (24,99 euro) bevat een stepper, oefenmat en stappenteller. Daarnaast is er nog het Sports Pack + NW voor 29,99 euro. Deze laatste is vanaf eind oktober verkrijgbaar, de andere vanaf half oktober.

Er wordt een draagtas meegeleverd voor de Balance Board en andere leuke accessoires waarmee gebruikers steppend op weg gaan naar een goede conditie: twee flexibele gewichten voor aan de polsen of enkels, die voor extra gewicht en snellere verbranding van calorieën zorgen tijdens de workouts, en een stepper die onder het Balance Board past. Hiermee zijn de stepoefeningen intensieverte maken door de hoogte van de steps te vergroten. De stappenteller houdt naast het aantal stappen ook de verbrande calorieën bij.

Bewegingsvrijheid wordt gegarandeerd door de armband/houder voor de Wii-afstandsbediening en de beenband/houder voor de Nunchuk. Voor fitnessen zonder Wii is het makkelijk de mp3-speler aan meegeleverd halskoord te hangen.

Voor de combinatie van veel verschillende sporten is er het Sports Pack+ NW. Hiermee kan de gebruiker de meeste games spelen die beschikbaar zijn voor de Wii zoals Ping Pong, Golf, Zwaardvechten of Katana, Tennis en zelfs Jet Ski.

Nieuwe grafische kaarten MSI

Nikon D3S voor professionals