in

Nieuwe grafische kaarten MSI

MSI kondigt de komst van de N220GT/N210 grafische kaarten aan. Deze serie komt de gebruikers tgemoet in hun wens naar een betere prijs-kwaliteitverhouding. Dit zijn de eerste NVidia-kaarten die de nieuwste DirectX 10.1 multi media standaard ondersteunen. De geavanceerde 40nm gpus bevatten substantieel meer transistors per vierkante milimeter en zijn energiezuiniger dan de gpus uit de vorige generatie.

De kaarten zijn uitgerust met de MSI Military Class componenten, zoals solid state capacitors en solid state chokes. Dit vergroot de stabiliteit van de N220GT/N210 kaarten en verlengt daarmee de levensduur. De hdmi-output zorgt voor de scherpste audio-visuele ervaringen en daarmee biedt deze serie grafische kaarten de ideale uitkomst voor een goede prijs-kwaliteit verhouding voor consumenten met hoge eisen.

MSI’s N220GT/N210 serie is uitgerust met de nieuwste MSI-software, genaamd Afterburner. Deze software is mede-geproduceerd door de ontwerper van Rivatuner en maakt het mogelijk de vga-kaarten te overclocken, monitoren en bij te stellen. Voor consumenten die al een MSI grafische kaart in hun bezit hebben, is er  een mogelijkheid deze Afterburner te downloaden op http://event.msi.com/vga/afterburner.

Win een wereldreis bij Ingram Micro

Fitnesspakketje voor Wii