in

ZonePlayer van Sonos

Sonos introduceert de ZonePlayer S5. Deze heeft vijf speakers voor een goede geluidsweergave, waardoor hij zich kan meten met grotere, veel duurdere audioapparatuur. De Sonos ZonePlayer S5 is te bedienen met een iPhone, een iPod touch of elke Sonos Controller en geeft directe toegang tot alle muziek, in elke ruimte van het huis. De speler is vanaf 10 november verkrijgbaar voor een adviesprijs van 399 euro.

De S5 heeft twee tweeters, twee drivers voor middentonen en een ingebouwde enkele subwoofer. Elk onderdeel heeft zijn eigen digitale versterker, wat bijdraagt aan de ruimtevullende geluidsweergave met optimale toonbalans en diepe bastonen. Alle instellingen voor filters, bas en treble, de actieve equalizer en de synchronisatie gaan via de hoogwaardige digitale signaalprocessor (DSP).

Dankzij de internetverbinding van de S5 kunnen gebruikers naar nog veel meer muziek luisteren. Het apparaat biedt toegang tot meer dan 25.000 internetradiostations, -programma’s en podcasts, en tot elke iTunes-bibliotheek die is opgeslagen op een pc, Mac of NAS-drive (ook een Apple Time Capsule). Daarnaast biedt de S5 toegang tot smart radio van de populaire muziekdienst Deezer, zonder tussenkomst van een computer. Via de analoge aansluiting is de S5 te verbinden met externe geluidsbronnen, zoals een iPod, cd-speler, tv of dvd-speler.

Meer informatie over Sonos en geautoriseerde Sonos-dealers is te vinden op www.sonos.com.

Nieuwe grafische kaarten MSI

Nikon D3S voor professionals