in

Madagascar pinguïns op (kerst-)dvd

De pinguïns uit de DreamWorks animatiefilm Madagascar zijn nu te koop op een speciale feestdagen-dvd. Naast twee afleveringen van de tv-serie bevat de dvd ook een sfeervolle korte kerstfilm. De dvd is vanaf 19 november te koop voor een adviesprijs van 9,99 euro. Leuk voor in de schoen!

In ‘De Pinguïns van Madagascar’ zijn de pinguïns, na hun reis naar Madagascar en de Afrikaanse savanne, weer terug in de dierentuin van Central Park. Daar hebben ze het prima naar hun zin, maar ze kunnen het niet laten anderen te commanderen.

De dvd ‘De Pinguïns van Madagascar ’ bevat twee afleveringen van de populaire Nickelodeon televisieserie, de grappige kerstfilm: ‘Kerst met de Pinguins’ en leuke extra’s, zoals swingende muziek om bij mee te zingen en diverse spelletjes.

In de grappige kerstfilm ‘Kerst met de Pinguïns’ wil pinguïn Private de eenzame ijsbeer Ted opvrolijken met een cadeautje. Omdat de pinguïns daar zelf geen geld voor hebben, besluit Private in zijn eentje stiekem de stad in te gaan om een cadeau voor hem te halen. Bij een cadeaustal aangekomen, wordt hij zelf voor een cadeau aangezien en meegenomen door een oude mevrouw met een gemeen hondje. Wanneer de overige drie pinguïns ontdekken dat Private niet meer in het dierenverblijf in Central Park is, besluiten ze een hilarische operatie te starten om Private te redden…

Nieuwe grafische kaarten MSI

Nikon D3S voor professionals