in

Gamen op lichtsnelheid met Razer Huntsman Tournament Edition

Razer Linear Optical Switches voor esports-professionals – Razer introduceert het compacte toetsenbord Huntsman Tournament Edition (TE), specifiek bedoeld voor esports-toernooien. De Huntsman TE is het nieuwste lid van de Huntsman-familie van hoogwaardige toetsenborden die uitgerust zijn met Razers optische switches.

Deze kenmerken zich door een ultrasnelle en lichte actuatie. Sinds zijn introductie in juni 2018 is de Razer Huntsman Elite snel uitgegroeid tot het meest verkochte gaming-toetsenbord in de VS. De Huntsman TE komt met een nieuwe optische switch die een nog snellere actuatie biedt: de Razer Linear Optical Switch.

De nieuwe Razer Linear Optical Switch

Razer is een pionier op het gebied van mechanische gaming-toetsenborden en blijft gaming-switches steeds verder ontwikkelen om de esports-prestaties te verbeteren. Net als de veelgeprezen Razer Optical Switches, benutten de nieuwe Linear Optical Switches de kracht van het licht om de toetsaanslagen direct vast te leggen. Razer gebruikt een infrarode lichtstraal om te detecteren wanneer een toets wordt ingedrukt (actuatie). Dit zorgt voor veel grotere precisie en actuatie-snelheid in vergelijking met traditionele mechanische switches.

De nieuwe Razer Linear Optical Switch levert een soepele actuatie zonder tactiele bump voor een onmiddellijke reactie. De actuatie vindt plaats op 1 mm, twee keer zo snel als traditionele lineaire switches. Razer Optical Switches gaan mee tot 100 miljoen toetsaanslagen.

Gemaakt voor esports

De Razer Huntsman Tournament Edition heeft een compact design zonder numpad en een afneembare USB-C-kabel aan de zijkant. Hierdoor is het toetsenbord makkelijk mee te nemen naar toernooien. Dankzij het interne geheugen kunnen gamers op ieder moment tussen vijf verschillende profielen kiezen.

Voor de nieuwe Huntsman Tournament Edition heeft Razer zijn eigen, gepatenteerde apparatuur ontwikkeld om robuuste, op maat gemaakte double-shot PBT-keycaps te produceren. Deze hebben het dunste, strakste lettertype dat verkrijgbaar is in een PBT-keycap. De keycaps zijn ontworpen om intensieve training en competitief gebruik te weerstaan. Ze zijn slijtagebestendig en behouden hun textuur, waardoor de Huntsman Tournament Edition er zelfs bij langdurig gebruik gloednieuw blijft uitzien.

De Huntsman TE beschikt over Razer Chroma, ‘s wereld populairste RGB-verlichtingssysteem voor gamers. Hiermee kunnen gebruikers de verlichtingseffecten van hun toetsenbord personaliseren met meer dan 16,8 miljoen kleuren. Ook is het mogelijk om de verlichtingseffecten eenvoudig te synchroniseren met meer dan 500 apparaten die door Razer Chroma worden ondersteund.

Daarnaast is de grootte van de onderste rij toetsen van de Huntsman TE gestandaardiseerd om het makkelijk te maken de keycaps aan te passen. Gamers kunnen ervoor kiezen om elke willekeurige toets te vervangen door toetsen van derden. Dit maakt de Razer Huntsman Tournament Edition een van de meest aanpasbare Razer-toetsenborden tot nu toe.

Getest en goedgekeurd door experts

Elk onderdeel van het Huntsman Tournament Edition-toetsenbord is getest en goedgekeurd door Team Razer-esporters, zoals Team EG’s Arteezy, MIBR’s TACO, Seoul Dynasty’s Ryujehong en Fleta, en meer.

“Razer is een pionier op het gebied van esports en Razer-apparatuur wordt door esporters gebruikt voor een competitief voordeel”, aldus Alvin Cheung, Senior Vice President van Razers randapparatuur business unit. “We hebben samen met een aantal van top-esporters het Huntsman Tournament Edition-toetsenbord ontwikkeld en iedereen zal onmiddellijk het verschil in prestaties kunnen voelen.”

Professionele esporters geven de voorkeur aan de nieuwe Linear Optical Switches vanwege hun probleemloze, snelle en responsieve toetsaanslagen. Spelers ervaren ook minder vermoeidheid omdat er minder kracht nodig is om de toetsen in te drukken.

“Elke seconde telt en slechts een fractie van een seconde kan uiteindelijk de overwinning of het verlies van een wedstrijd bepalen”, zegt TACO, professionele CS:GO-speler voor MIBR. “Daarom geef ik voor competitief gamen de voorkeur aan een super responsief toetsenbord zoals de Huntsman Tournament Edition.“

Meer informatie over de Razer Huntsman Tournament Edition is hier beschikbaar.

Beschikbaarheid en prijs

De Razer Huntsman Tournament Edition is vanaf nu beschikbaar via Razer.com voor €149,99

Producteigenschappen Razer Huntsman Tournament Edition

 • Razer Linear Optical Switch met 40 G activeringskracht
 • Levensduur van 100 miljoen toetsaanslagen
 • Razer Doubleshot PBT-keycaps
 • Gestandaardiseerde onderste rij toetsen
 • Compact design
 • Afneembare gevlochten USB-C-kabel
 • Aluminium matzwart bovenpaneel
 • Intern geheugen – tot 5 profielen
 • Chroma-achtergrondverlichting met 16,8 miljoen aanpasbare kleuropties
 • Razer Synapse 3
 • Volledig programmeerbare toetsen met directe macro-opname
 • 10 toetsen rollover met anti-ghosting
 • Gaming-modus
 • 1000 Hz Ultrapolling

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Anker Innovations introduceert Nebula Apollo: compacte portable beamer met scherp beeld en lange speelduur

Ouder dan je denkt: vijf uitvindingen die de elektronica-industrie voor altijd hebben veranderd