in

Sluit je aan bij de Dark Side met de Star Wars Stormtrooper-editie van Razer

Officiële Stormtrooper-muis, -toetsenbord en -muismat – Razer brengt in samenwerking met Star Wars een Stormtrooper-editie van randapparatuur op de markt. Deze speciale editie omvat het mechanische toetsenbord Razer BlackWidow Lite, de draadloze muis Razer Atheris en de gaming-muismat Razer Goliathus Extended. Zij zijn allemaal voorzien van het stijlvolle zwart-witte Stormtrooper design.

Het Razer BlackWidow Lite-toetsenbord en de Atheris draadloze muis schitteren nu in de beruchte Stormtrooper-look en bieden productiviteit en hoge prestaties voor zowel gamen als werken. De Razer Goliathus Extended gaming-muismat met Star Wars-design maakt de set compleet met een enorme oppervlakte. Klaar voor intense werksessies en gaming vol adrenaline.

“Star Wars is een cultureel fenomeen met een rijke geschiedenis, niet alleen in de bioscoop, maar ook in de gaming”

“Star Wars is een cultureel fenomeen met een rijke geschiedenis, niet alleen in de bioscoop, maar ook in de gaming”, aldus Min-Liang Tan, mede-oprichter en CEO van Razer. “We zijn blij dat we onze krachten hebben gebundeld met Lucasfilm om deze bijzondere collectie voor onze grootste fans te maken en het design van een van de meest iconische personages van de saga in onze randapparatuur te verwerken.”

De nieuwe Stormtrooper randapparatuur is een must-have voor Star Wars-fans. De hele Stormtrooper familie is hier te bewonderen.

Razer Stormtrooper editie productfamilie

Razer BlackWidow Lite geluidsarm mechanisch toetsenbord – Stormtrooper editie

€ 109,99 adviesprijs

De BlackWidow Lite is uitgerust met Razer Orange Mechanical Switches. Deze stille en tactiele schakelaars zijn ontworpen voor gaming en verrichten hun werk heel discreet. Door de toevoeging van O-ringen en individueel verlichte toetsen (met ‘true white’) kunnen gebruikers het toetsenbord aan hun smaak aanpassen en bijvoorbeeld stiller of helderder instellen. De Stormtrooper editie is voorzien van een Stormtrooper-geïnspireerde bovenplaat, een zwart-witte gevlochten kabel en het wapen van het Galaktische Imperium op de escape toets.

Meer informatie is hier beschikbaar.

Razer Atheris draadloze muis – Stormtroop editie

€ 69,99 adviesprijs

De Razer Atheris is een draadloze muis van zakformaat met een enorm hoge signaalstabiliteit voor meer dan 300 uur continu gebruik* via een 2,4GHz Wi-Fi- of Bluetooth-verbinding. De nieuwe Stormtrooper editie integreert de iconische Stormtrooper helm met het ergonomische chassis van de Atheris muis.
*De looptijd van de batterij kan variëren afhankelijk van het type aansluiting.

Meer informatie is hier beschikbaar.

Goliathus Extended gaming-muismat – Stormtrooper editie

€ 39,99 adviesprijs

De Goliathus is Razers best verkopende zachte gaming-mauismat. Het gladde, strakke weefsel van de mat is geoptimaliseerd voor alle gevoeligheden en sensoren en zorgt voor snelheid en precisie. Razer heeft de muismat voorzien van een gestikt randje om uitrafelen en een rubberen basis om slippen te voorkomen. De Stormtrooper editie wordt geleverd in het iconische Stormtrooper design die de hele set kentekent.

Meer informatie is hier te vinden.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

The VR Room haalt VR-werelden Assassin’s Creed Origins en Odyssey naar Amsterdam en Utrecht

Bevestigd: HDR10+ voor toonaangevende OnePlus 7 Pro scherm