in

Hybride voordeel met de nieuwe Razer Ornata V2

Razer introduceert de Razer Ornata V2. Dit toetsenbord is het nieuwste lid van de Ornata-toetsenbordlijn. Deze productlijn was de eerste met Razers innovatieve Hybrid Mecha-Membrane-switches.

Deze switches combineren het beste van twee werelden: ze zorgen voor een zacht, comfortabel typegevoel met de duidelijke klik-feedback van een mechanische switch.

De Ornata V2 is nu voorzien van speciale mediaknoppen, een traploos scrollwiel en drie mediatoetsen. De Ornata V2 brengt het beste op het gebied van gaming en media naar één hybride toetsenbord. Gebruikers kunnen het volume aanpassen en liedjes overslaan, afspelen en pauzeren, allemaal programmeerbaar via Razer Synapse 3.

Voor langdurige gaming-sessies wordt de Ornata V2 geleverd met een lederen polssteun die magnetisch is verbonden met de voorkant van het toetsenbord. Dankzij de volledig programmeerbare toetsen, aanpasbaar via Razer Synapse 3, kunnen gebruikers macro’s, toetsencombinaties en aangepaste profielen instellen. Met Razer Chroma RGB, hebben gebruikers toegang tot unieke lichteffecten en spelintegraties van meer dan honderd titels, waaronder “Apex Legends”, “Fortnite”, “Warframe” en nog veel meer.

Meer informatie over de Razer Ornata V2 is hier beschikbaar.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

FixjeiPhone voldoet aan strenge kwaliteitseisen voor Refurbished iPhones en krijgt nieuw keurmerk

Meer dan de helft van de Nederlanders heeft een smart home-apparaat in huis