in

Garmin® introduceert de stijlvolle vívofit® 4 activity tracker

Dunner dan ooit met een always-on kleuren-display en een batterij die langer meegaat dan 1 jaar. Garmin introduceert vandaag de vívofit 4, een stijlvolle activity tracker1 met een ongelooflijke batterijduur van ruim 1 jaar – zonder tussentijds opladen – en een in zonlicht goed afleesbaar, always-on kleuren-display.

Ontworpen om 24/7 te dragen met een comfortabele horlogeband en waterbestending – dus deze activity tracker kan ook tijdens het zwemmen en douchen gewoon gedragen worden. De vívofit 4 is na het openen van de doos direct klaar voor gebruik en kan eenvoudig worden gekoppeld met een compatibele smartphone, voor extra features.

“Een activity tracker is het meest effectief als je hem 24/7 kunt dragen, en dit is waar de vívofit 4 echt schittert – je kunt hem instellen en vergeten”, zegt René Dijk, Product Manager. “Het is de ideale activity tracker voor consumenten die eenvoud willen combineren met betrouwbaarheid en zich geen zorgen willen maken over het frequent opladen van de batterij.

“Een activity tracker is het meest effectief als je hem 24/7 kunt dragen, en dit is waar de vívofit 4 echt schittert – je kunt hem instellen en vergeten”

Direct uit de verpakking begint de vívofit 4 met het volgen van stappen en moedigt gebruikers aan actief te blijven met een gekleurde bewegingsbalk die vol raakt wanneer een gebruiker te lang niet beweegt. Het wijst ook dagelijkse persoonlijke stapdoelen toe op basis van de huidige activiteitsniveaus die zich automatisch aanpassen aan de gebruiker, waardoor ze geleidelijk worden gestimuleerd in de richting van een gezondere, actievere levensstijl.

Voor consumenten die op zoek zijn naar meer dan alleen basis activiteits-tracking, kan de vívofit 4 worden gekoppeld aan een compatibele smartphone, waardoor nog meer functionaliteiten en opties worden toegevoegd, zoals het bijhouden van de slaap, intensieve minuten en meer. Ben je vergeten om een activiteit te starten of te stoppen? Geen punt! Dankzij Move IQ kan de vívofit 4 veranderingen in de beweging van een gebruiker detecteren en activiteiten zoals wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen en het gebruik van een elliptische trainer (crosstrainer) automatisch vastleggen en classificeren. Gebruikers kunnen de vívofit 4 gebruiken als hun dagelijkse horloge, compleet met een aftel-timer, stopwatch en meerdere alarmen. Een weer-widget geeft een snelle, geïllustreerde blik op het weer van de dag. De vívofit 4 bevat zelfs een “Find My Phone-app” voor diegenen die een beetje extra hulp nodig hebben bij het vinden van hun smartphone.

Via de Garmin Connect™ -app kunnen gebruikers de vívofit 4 aanpassen met verschillende wijzerplaten, kleurenthema’s en persoonlijke instellingen, zoals een contactpersoon voor noodgevallen of (zelf)motiverende teksten. Verwisselbare accessoirebanden (afzonderlijk verkrijgbaar) maken het gemakkelijk kleuren en stijlen aan te passen naar elke stemming of outfit.

In het onlangs opnieuw ontworpen Garmin Connect platform, een gratis Nederlandstalige online community, is het gemakkelijker dan ooit om een blik te werpen op belangrijke statistieken zoals stappen en slaap. Gebruikers kunnen hun gegevens filteren en aanpassen, zodat ze alleen zien wat voor hen het meest relevant is. Gebruikers kunnen contact maken met vrienden en familie om elkaar te motiveren, mee te doen aan uitdagingen, deel te nemen aan vriendschappelijke competities en meer. En over competities gesproken……, vívofit 4 gebruikers kunnen met hun kind(eren) met een vívofit jr. 2 om hun pols of andere vívofit 4 gebruikers de uitdaging aangaan met behulp van de toe-to-toeTM challenge voor getimede stapwedstrijden om zo bijvoorbeeld te bepalen wie vanavond de vaatwasser inruimt. De vívofit 4 wordt de hele dag door regelmatig met Garmin Connect gesynchroniseerd.

De vívofit 4 is beschikbaar in de kleuren wit (S/M), zwart gespikkeld (S/M) en zwart (S/M en L) voor een verkoopadviesprijs van € 79,99. Optionele verwisselbare horlogebandjes zijn beschikbaar de kleuren Merlot/Navy gespikkeld (combo-pack; dus 2 verschillende bandjes) voor €29,99. Losse vervangings-bandjes in het wit (S/M), zwart gespikkeld (S/M) en zwart (S/M en L) zijn beschikbaar voor een adviesprijs van €19,99.

De vivofit 4 is per direct beschikbaar.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

ASUS onthult gloednieuwe consumentenlaptops en all-in-one PC’s op CES 2018

DigiFocus: Doven en ernstig slechthorenden geholpen met geluidsprocessor via de iPhone