in

Instapmodel Blu-ray van Denon

Denon introduceert een nieuwe Blu-ray speler. De speler is ontworpen om een hoge kwaliteit te leveren maar is een prijsbewuste start in de wereld van de blauwe laser. Naast andere hoogtepunten is de DBP-1610 voorzien van volledige ondersteuning van Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio en levert deze speler een High-definition video ervaring, zelfs van gewone DVD’s. 

Om de volledige kwaliteit van film tot uiting te laten komen heeft de nieuwe DBP-1610 een 1080p/24 video uitgang en zowel Deep Color als “x.v. Color” ondersteuning voor realistische beelden. Verder biedt de speler High-bit videoprocessing inclusief 1080p scaling voor normaal SD content zoals DVD-Video, om de beeldkwaliteit verder te verbeteren. Het nieuwe model is voorzien van een Ethernet poort die toegang tot het Internet mogelijk maakt voor BD-Live en firmware updates. Toegevoegd aan zijn video omgangskwaliteiten biedt de DBP-1610 DivXHD weergave en ondersteuning voor AVCHD weergave van DVD’s en SD-cards die gemaakt zijn met HD camcorders.

Voor luisteraars die hun Blu-ray speler ook als vervanger van hun CD-speler willen gebruiken is de Denon DBP-1610 voorzien van gescheiden 2-kanalen audio uitgangen, uitgerust met hoogwaardige Burr-Brown D/A omzetters en superieure analoge componenten. Hierdoor wordt het hoge geluidskwaliteitniveau bereikt waar DENON bekend om staat. Het zeer stijve chassis en in ’t midden geplaatste loopwerk verzekerd te allen tijde totale bedrijfszekerheid en optimale prestaties.

Denon’s nieuwkomer is vanaf heden leverbaar en heeft een geadviseerde
verkoopprijs van EUR 599,-.

Jaloers op een telefoon

Sinterklaas pakt traditiegetrouw groot uit