in

Interactieve fotolijst

Naast Facebook, Instagram en Pinterest kun je nu ook je foto’s persoonlijk delen, waar ter wereld je ook bent! Stel: je bent op vakantie en wilt een thuisblijver een update sturen.

Maak een foto met jouw telefoon en verstuur deze via de Frameo app direct naar het fotolijstje bij je oma, opa, moeder, vader, broertje of vriend(in) in de woonkamer. Denver Electronics brengt in samenwerking met Frameo de eerste interactieve fotolijst op de markt.

Frameo

Frameo is een app die je connect met de digitale fotolijsten van Denver Electronics. Doormiddel van een code die de fotolijst afgeeft, kunnen er diverse mobiele apparaten via de app gekoppeld worden aan de fotolijst. Zo kunnen hele families of groepen vrienden foto’s sturen naar die ene fotolijst. Een interactieve manier om foto’s te delen, zonder deze direct op het wereldwijde web te zetten. Foto’s worden enkel verstuurd via de app en niet opgeslagen door Frameo. De foto’s staan dus alleen opgeslagen op de desbetreffende telefoon en fotolijst.

Hoe het werkt

Frameo is te gebruiken met de digitale fotolijsten van Denver Electronics. Deze fotolijsten zijn voorzien van touchscreen schermen en WIFI. Maak jouw fotolijst klaar voor gebruik in 5 stappen:

  1. Selecteer de juiste taal
  2. Kies een herkenbare naam voor jouw fotolijst
  3. Verbind met WiFi
  4. Deel de code met vrienden en familie
  5. Ontvang foto’s op jouw fotolijst

Er verschijnt een berichtje op de fotolijst wanneer er een nieuwe foto ontvangen is. Foto’s die op het lijstje staan zijn makkelijk te verwijderen of over te zetten op een SD-kaart. De fotolijsten zijn er in de kleuren zwart en wit en in twee afmetingen: 7” en 10”.

Voor meer informatie zie Frameo.net

De Frameo app is gratis te downloaden voor zowel iOS als Android.

Reacties

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Amacom gaat landelijk met haar paarse bezorgdienst

DigiTip: LEGO Dimensions videogame