in

Introductie Polaroid Originals OneStep+ camera

Polaroid Originals creëert ‘More ways to play’ met de nieuwe Polaroid OneStep+ camera – Transcontinenta, distributeur voor Polaroid Originals in de Benelux, kondigt hierbij een nieuwe bijzondere direct-klaar camera aan: de OneStep+.

De nieuwste camera van Polaroid Originals heeft Bluetooth-connectiviteit, een geïntegreerde app en een schat aan creatieve functies die de kunst van analoge direct-klaar fotografie verheft.

De nieuwe Polaroid OneStep+ camera

Met de OneStep+ kun je je camera via Bluetooth verbinden met de gratis Polaroid Originals smartphone-app. De intuïtief ontworpen en gebruiksvriendelijke Polaroid Originals app ontgrendelt 7 nieuwe creatieve functies waarmee je analoge direct-klaar fotografie kunt verkennen, of je nu een casual fotograaf bent of een doorgewinterde analoge expert. De OneStep+ biedt gebruikers ook de mogelijkheid om het karakter van hun onderwerp echt vast te leggen en perfecte close-up portretten te maken dankzij een nieuwe secundaire portretlens, waarmee gebruikers vanaf slechts 1 meter afstand kunnen fotograferen, terwijl de toevoeging van een nieuwe regenboogstreep op het voorpaneel van de camera een eerbetoon is aan het iconische ontwerp van de originele OneStep camera uit 1977.

Met de OneStep+ biedt Polaroid Originals je de kans om je smartphone aan te sluiten op je camera en je aan te moedigen om naar buiten te gaan, te verkennen, te ontdekken en plezier te beleven.

Gebruik de tool ‘Double Exposure’ om twee foto’s in één frame te plaatsen en surreële, expressieve composities te maken. Maak van een fakkel een verfkwast, teken afbeeldingen in de lucht en leg ze vast in de iconische Polaroid fotolijst met de ‘Light Painting Tool’. Mis nooit meer een groepsfoto met de ‘Remote Trigger’ en ‘Self Timer functies’ of gebruik voor het maken van een foto de ‘Noise Trigger‘ door de klap van een hand, het plonzen in een zwembad of het blaffen van een hond. Stel de instellingen van je camera nauwkeurig af en beheer je opname met de ‘Manual Mode’ waarbij je de volledige controle krijgt over diafragma, sluitertijd en meer om je foto precies zo te krijgen als je wilt. Zelfs door foto’s te maken met lange belichting die de drukte van een late nacht scène vastleggen. En ten slotte gebruik de ingebouwde ‘Scanner tool’ om je foto’s intuïtief te scannen, aan te passen en bij te snijden, zodat je ze net zo direct kunt delen als je ze hebt gemaakt.

More ways to play

De Polaroid OneStep+ is een nieuwe analoge direct-klaar camera die verbinding maakt met je smartphone en zo een wereld aan creatieve fotografie ontsluit. Gebruik de geïntegreerde Polaroid Originals app om leuke technieken te verkennen, zoals dubbele belichting en licht schilderen, neem volledige creatieve controle met de handmatige modus en een afstandsbediening trigger, of frame je perfecte close-up met de extra portretlens. Download de smartphone-app Polaroid Originals in de Apple App Store of de Google Play Store.

Beschikbaar voor iOS- en Android-compatibele iOS-versies: iOS 11+ Compatibele Android-versies: Android 5+

Beschikbaarheid en prijs

De Polaroid Originals OneStep+ camera is per direct beschikbaar. De adviesverkoopprijs bedraagt € 159,99 inclusief BTW.

Films voor de Polaroid OneStep+ camera

De nieuwe Polaroid OneStep+ camera kan gebruik maken van de i-Type film en de standaard 600 film. Zo kunnen alle ‘More ways to play’ ook nog eens creatief worden verwerkt op heel veel verschillende films.

Download Polaroid OneStep+ camera informatie

Alle Polaroid Originals OneStep+ camera informatie die u kunt gebruiken voor uw eigen publicaties, website, social media, etc., etc., hebben we weer overzichtelijk bij elkaar gezet. U vindt via onderstaande link onder andere: productfoto’s, lifestyle foto’s, het persbericht, video’s en extra productinformatie in de vorm van een OneStep+ Sales Sheet. Heeft u behoefte aan andere specifieke informatie rond het merk Polaroid Originals neem dan gerust even contact met ons op.

Meer informatie.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

NETGEAR komt met ‘s werelds eerste Mesh WiFi-systeem met Alexa-enabled smart speaker en audio van Harman Kardon

XFI Premium Audio Show