in ,

DigiTip | Kantoortrend: met de rugtas naar het werk

Steeds meer mensen gaan met de rugtas naar het werk. Pacsafe introduceert nu twee rugtassen voor woon-werkverkeer of zakenreis: Intasafe X en Metrosafe X. Ze bieden voldoende ruimte om naast je notebook ook nog zakelijke documenten en je lunch mee te nemen.

De tassen zijn versterkt met een lichtgewicht stalen net. Veilig en helemaal verantwoord als je dagelijks met de fiets, te voet of met het OV naar je werk gaat.

De rugtassen zijn ook ideaal als je met de auto pendelt. Met behulp van de bijbehorende staalkabel en het slot bevestig je hem aan een O-ring of stang. Een veilig gevoel als je de tas in de auto achterlaat. De rugtassen zijn gemaakt van gerecycled materiaal van 100% PET-flessen.

Pacsafe Intasafe X Rugtas

De Pacsafe Intasafe X is een luxe rugtas speciaal gemaakt voor zakelijk gebruik. De tas biedt ruimte aan al je werkbenodigdheden en je laptop (15 inch). Het is een echte Pacsafe waarin je waardevolle eigendommen dag en nacht veilig bewaart. De tas is gemaakt van materiaal dat is versterkt met een stalen net waar zelfs het scherpste mes niet doorheen komt. Andere anti-diefstalfuncties zijn de RFID-safe-blokkeerzak en het Roobar-sluitsysteem.

De Intasafe heeft een mooie, professionele uitstraling en beschikt over meerdere vakjes zodat je niet lang hoeft te zoeken naar je accessoires. De rugtas mag mee als handbagage in het vliegtuig, handig als je op zakenreis gaat.

Informatie

Pacsafe Intasafe Rugtas is verkrijgbaar bij ANWB, andere outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 99,95. Ga voor meer informatie naar www.robijns.nl/pacsafe.

Pacsafe Metrosafe X 20L

De Metrosafe X 20L Backpack is een ideale rugtas voor zakelijke reizigers. Als je op pad gaat met waardevolle spullen als laptop, paspoort en portemonnee wil je deze veilig kunnen opbergen. De rugzak is gemaakt van 100% gerecycled materiaal dat is versterkt met staal zodat het niet kan worden opengesneden.

De rugzak heeft veel antidiefstal-snufjes zoals afsluitbare ritsen en een verborgen compartiment aan de rugzijde. Met de RFID-bescherming zal je niet gauw ten prooi vallen aan zakkenrollers en skimmers. Met de snijvaste draagbanden leg je de rugzak veilig vast aan een object.

Voor laptops tot en met 15 inch

De rugzak heeft een hoofdcompartiment met rits en veel vakjes om spullen als smartphone, portemonnee, paspoort en sleutels op te bergen. Je vindt er ook clips om sleutels of portemonnee aan te bevestigen. De Metrosafe X heeft een laptopvak voor laptops tot en met 15 inch. In het zijvak aan de buitenzijde neem je een drinkfles of paraplu mee. Door de verstelbare schouderbanden is hij optimaal af te stellen op je postuur. Verkrijgbaar in Carbon, Dark Denim en Utility Green.

Informatie

Pacsafe Metrosafe X 20L Backpack is verkrijgbaar bij ANWB, andere outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 129,95. Ga voor meer informatie naar www.robijns.nlpacsafe.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Wat als je drone stuk is?

DigiTest: 4K KPN tv-ontvanger (ARRIS VIP5202) review