in

KEF lanceert Mu7 Noise-Cancelling draadloze hoofdtelefoons ontworpen door Ross Lovegrove

Met het weergaloze geluid van KEF en het ontwerp van onze vaste samenwerkingspartner Ross Lovegrove, levert de KEF Mu7 draadloze hoofdtelefoon een compromisloze audio-ervaring gepaard met een verfijnde stijl.

Als oefening in zowel technische als esthetische uitmuntendheid, heeft KEF haar samenwerking met visionair ontwerper Ross Lovegrove voortgezet om tot de Mu7 te komen. Lovegrove staat bekend om zijn innovatieve benadering van vloeiende, sculpturale vormen. Deze gaf ditmaal gestalte aan de verfijnde en gestroomlijnde over-ear-hoofdtelefoon die een harmonieuze aanvulling is op de bredere Ross Lovegrove-collectie van KEF. Eerdere samenwerkinghoogstandjes met Lovegrove zijn de Muon-luidsprekers, de draagbare Muo-luidsprekers en de Mu3-oordopjes.

KEF boogt op een jarenlange passie voor technologische innovatie en hoogwaardige audioapparatuur. Missie was en is nog altijd het weergeven van muziek zoals die bedoeld is gehoord te worden. Door zich te richten op de nuances die geluid meer betekenis geven, behoudt KEF de integriteit van een opname met minimale ingrepen. Hierdoor ontstaat een onthullende luisterervaring die een pure en nauwkeurige weergave van de oorspronkelijke opname biedt.

Mu7 is verkrijgbaar in twee stijlvolle kleurstellingen: zilvergrijs en donkergrijs. De hoofdtelefoon is een nauwkeurig ontworpen en zeer ergonomische aluminium constructie. Hierbij zorgt een duurzame lichtgewicht hoofdband voor een goede akoestische afdichting met minimale druk op het oor. De oorkussens van traagschuim vormen zich naar de vorm van het hoofd en verbeteren zowel passieve als actieve ruisonderdrukking en basrespons. Dankzij een draaipunt boven de oorschelpen kan de hoofdtelefoon worden gedraaid en platgedrukt. Ideaal voor compact vervoer.

Een capacitieve touchpad op de rechteroorschelp stelt luisteraars in staat om oproepen te beantwoorden, nummers over te slaan en het volume aan te passen door middel van een reeks intuïtieve tikjes en veegbewegingen. Lovegrove: “Als je een bepaald type hoofdtelefoon draagt, is het een verlengstuk van jezelf. Wat is nou de beste interface? Je vinger. Het is alsof je je hand over je oren legt, er is deze gestuele elegantie.”

Ook het binnenwerk van de Mu7-hoofdtelefoon is op maat gemaakt door KEF’s technische experts. Dit integreert onder andere een verbeterde codec-technologie om zo KEF’s hoge-resolutie geluidskwaliteit automatisch draadloos te ontvangen. In elk van de omsluitende oorschelpen bevindt zich verder een full-range dynamische driver voor een ongerepte audioprestatie die zelfs de meest subtiele akoestische details blootlegt.

De geraffineerde Smart Active Noise-Cancellation-technologie maakt gebruik van meerdere filters om omgevingsgeluid op te vangen, voordat een gespecialiseerd algoritme wordt toegepast om individuele frequenties te absorberen. Voor handsfree telefoongesprekken isoleert Clear Voice Capture (cVc) de stem van de spreker en minimaliseert het alle andere ruis die door de microfoon wordt opgepikt. Dit zorgt voor kraakheldere gesprekken, ongeacht de omgeving.

Hoofdkenmerken:

 • Smart Active Noise-Cancellation controleert de omgeving en verwijdert extern geluid
 • 40mm full-range dynamische driver, ontworpen om de kleinste akoestische details te onthullen
 • Geluid met hoge resolutie, tot 24bit/48kHz via Qualcomm® aptX™ HD-codec
 • Bluetooth 5.1 voor een uitzonderlijk stabiele, latency-vrije verbinding met iOS- en Android-apparaten
 • Clear Voice Capture (cVc) voor heldere telefoongesprekken
 • Ergonomisch ontwerp met een verfijnd vormgegeven aluminium frame en ademende oorkussens van traagschuim
 • Verkrijgbaar in twee stijlvolle kleurstellingen: zilvergrijs en donkergrijs
 • Plat opvouwbaar voor eenvoudig transport en opslag
 • Gevoelige aanraakbediening met intuïtieve veeg- en tikbewegingen
 • Tot 40 uur gebruik bij één keer volledig opladen, 8 uur gebruik na 15 minuten snelladen
 • Voor muziekliefhebbers die liever een kabel gebruiken, is er ook in een 3,5mm audio-aansluiting voorzien

Prijs: €399

Beschikbaarheid: vanaf 13 oktober via nl.kef.com.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

ENDORFY – een nieuw Europees merk op het internationale consumer tech podium

XGIMI viert verkoop 4 miljoen stuks wereldwijd