in

Kingston XS1000 External SSD wint Red Dot Award 2024

Winnaar van Red Dot Award: productdesign – Kingston Digital Europe maakte vandaag bekend dat de Kingston XS1000 External SSD is uitgeroepen tot de winnaar van de Red Dot Award 2024: productdesign. De Red Dot Design Award bestaat sinds 1955 en is met jaarlijks meer dan 20.000 inzendingen uit ongeveer 60 landen wereldwijd een van de grootste en meest prestigieuze designwedstrijden ter wereld.

De bekroonde Kingston XS1000 External SSD is een handige back-upoplossing om te zorgen dat uw belangrijke documenten, gekoesterde herinneringen en mediabestanden altijd direct toegankelijk zijn. De drive is extreem compact, weegt minder dan 29 gram, past in de palm van uw hand en is daardoor perfect voor wie veel op pad is. Ondanks dat kleine formaat biedt de XS1000 leessnelheden tot 1.050MB/s1 en grote capaciteiten tot 2TB2 , voldoende ruimte om talloze foto’s, video’s en bestanden op te slaan.

“We zijn er trots op de Red Dot Design Award te ontvangen omdat die onze betrokkenheid bij draagbare opslagoplossingen benadrukt”, zegt Liny Cheliyan, Business Manager – Prosumer Flash and

SSD, Kingston EMEA. “De XS1000 is ontworpen vanuit de gebruiker en biedt ongeëvenaarde portabiliteit voor wie waarde hecht aan zowel gemak als prestaties.”

Ga voor meer informatie naar kingston.com.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Monitor Audio Nederland, importeur voor Volumio in de Benelux

70% van de mensen ervaart sociale druk om meer uit te geven aan verjaardagscadeaus