in

Monitor Audio Nederland, importeur voor Volumio in de Benelux

Tijdens de jaarlijkse High end show in München kwamen Lex en Mark, Michelangelo Guarise tegen, de eigenaar en oprichter van Volumio.

Niet direct op jacht naar meer merken werden we toch erg enthousiast van deze heer en zijn producten.

Volumio is ontstaan uit zijn hobby, de wens om een bedieningsplatform te hebben om muziek te kunnen streamen. Eerst zag de Volumio app het levenslicht gevolgd door de Primo streamer.

Michelangelo is een gepassioneerde eigenaar, die leiding geeft aan een toegewijd team van creatieve geesten, ingenieurs, muziekliefhebbers en audiofielen met als doel om uitzonderlijk geluid en stijlvol ontwerp naar een breder publiek te brengen.

Met een praktische benadering van productontwikkeling en productie zorgen hij en het Volumio-team ervoor dat aan de hoogste kwaliteitsnormen wordt voldaan, waardoor een unieke audio-ervaring ontstaat.

Alle producten worden bedacht, ontworpen en gemaakt in Florence, Italië. Een echt Europees product dus.

Het huidige pakket bestaat uit 3 apparaten, de Primo, Rivo en Motivo.

Primo

De Primo is gemaakt voor muziekliefhebbers en is uitgerust met de topklasse ESS 9038Q2M SABRE DAC voor ongeëvenaarde audiokwaliteit. Of je nu aan je audioreis begint of je installatie uitbreidt, de Primo levert onverslaanbaar geluid.

De Music Network Player en Streamer met een DAC van hoog niveau die je zonder enig compromis in de wereld van streaming brengt.

De bruto advies verkoopprijs inclusief BTW is € 799,00.

Rivo

Rivo betekent stream in het Italiaans. Deze muziekspeler transporteert muziek naar jouw DAC!

Niet meer, niet minder maar wel een transport voor maximale prestaties bij audiostreaming. Een pure digitale streamer die doet wat het belangrijkst is, naar muziek luisteren precies zoals de artiest het bedoeld heeft.

De naadloze compatibiliteit met verschillende apparaten, precisie-uitgangen en een reeks 1:1 transformatoren die de SPDIF en AES/EBU digitale uitgangen galvanisch isoleren. Aangedreven door een quad-processor. De interne architectuur van de Rivo garandeert het zuiverste digitale signaal.

De bruto advies verkooprijs inclusief BTW is € 989,00

Motivo

De laatste toevoeging aan het pakket met als opvallend detail: zijn touchscreen bedieningspaneel en 2 hoofdtelefoon aansluitingen van compromisloze kwaliteit!

Hierdoor wordt dit apparaat uitermate geschikt als hoofdtelefoon streamer naast dat je Motivo kan inzetten als streamer in een bestaande hifi set. Alle apparaten zijn te bedienen met de Volumio app en kun je binnen één netwerk meerdere Volumio apparaten bedienen.

De bruto advies verkooprijs inclusief BTW is € 1.749,00

Vermeldenswaardig: alle Volumio producten zijn Roon gecertificeerd* en Roon voorbereid!

*(Certificering verwacht vanaf derde kwartaal 2024).

Graag komen wij met de producten van Volumio langs om deze te laten zien en horen. Tevens wij hebben een aantrekkelijke deal om dit typisch Italiaans product op te nemen uw winkel.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

3 tips om langer met je telefoon te doen

Kingston XS1000 External SSD wint Red Dot Award 2024