in

Konftel lanceert plug and play Conferencing pakketten rondom nieuwe innovatieve vergadertelefoon

Twee nieuwe oplossingen voor videovergaderen, gelanceerd door Konftel – met een dynamische audio-innovatie, bekroond met de Red Dot Award.

De nieuwe Konftel 70 is een veelzijdige, bijzonder krachtige speakerphone die een uitzonderlijke audiokwaliteit combineert met een stijlvol, bekroond ontwerp. Het is een ideaal hulpmiddel voor videovergaderingen, óók bruikbaar als een standalone of zelfs draagbare oplossing, voor vergaderzalen en kleine/middelgrote locaties.

De Konftel 70 is het centrale onderdeel voor de audio van twee nieuwe videokits – de C2070 en C5070 – die deel uitmaken van het volledige Climate Neutral gecertificeerde assortiment van Konftel.

De 4K-videoresolutie maakt ook een uitstekende digitale zoom mogelijk

De Konftel C2070 is een videopakket voor vergaderruimten tot gemiddelde grootte. Hierbij wordt de Konftel Cam20 4K vergadercamera gecombineerd met de Konftel 70 speakerphone en zijn OmniSound audiokwaliteit. De Konftel C5070 is een krachtige oplossing om via video samen te werken voor middelgrote vergaderruimten. De Konftel 70 wordt hierbij gecombineerd met de Cam50 PTZ vergadercamera.

Handige kit

De OCC Hub van Konftel brengt alles samen in één handige kit. Daardoor is een enkele USB-kabel voldoende om de camera, de geluidsunit en het scherm van de ruimte aan te sluiten op de video-app die is geïnstalleerd op de laptop.

De nieuwe productontwikkelingen worden door Tommy Edlund, Director Global Sales, gezien als een belangrijke stap voorwaarts. “De nieuwe videopakketten voldoen aan een groot aantal gebruikerseisen voor verschillende omgevingen. Ze zijn een welkome aanvulling op ons voortdurend uitbreidende productportfolio, met kristalheldere audio geleverd door de nieuwe Konftel 70”

OmniSound levensechte audio met beamfomring microfoons, USB- en Bluetooth-connectiviteit en een batterij met een spreektijd tot negen uur, zijn enkele van de vele kenmerken van de Konftel 70.

Winnaar Red Dot Award

Tommy Edlund voegt er nog aan toe: “De bekroonde Konftel 70 ziet er net zo goed uit als hij presteert, met een duidelijke gebruikersinterface en een mooi dynamisch ontwerp. Het gebruik van geoptimaliseerde touch buttons geeft aan dat de focus ligt op gebruikersgemak. Het heeft ons een felbegeerde Red Dot design award opgeleverd. De Konftel 70 is eenvoudig, flexibel, betaalbaar en aantrekkelijk.”

In combinatie met de Konftel Cam20 USB vergadercamera is de gebruiker verzekerd van een helder en balanced beeld. Wide Dynamic Range-technologie past zich automatisch aan om de beeldkwaliteit onder verschillende lichtomstandigheden te optimaliseren, zelfs in moeilijke situaties zoals bij weinig licht, direct zonlicht en hoog contrast.

Tommy Edlund gaat verder: “De 4K-videoresolutie maakt ook een uitstekende digitale zoom mogelijk. Zelfs met de maximale 8x zoom is de camera nog prima in staat om een gedetailleerd beeld te produceren. Gebruikers kiezen de kadrering die ze willen laten zien en laten de camera de rest doen.”

Klimaatneutraal vergaderen

Met betrekking tot de C5070 benadrukt hij: “Met 12x optische zoom levert de Konftel Cam50 een uitstekende beeldkwaliteit dankzij optische elementen van topklasse – van de lenzen tot en met de beeldsensor. Zelfs bij weinig licht is het beeld scherp en helder.”

Tommy Edlund tot slot: “Deze nieuwste producten laten zien hoe Konftel blijft innoveren en klanten maximale keuze en flexibiliteit blijft bieden. Het is minstens net zo belangrijk om de planeet te beschermen. Konftel is dan ook een Climate Neutral gecertificeerd bedrijf. Dit betekent dat wij al onze broeikasgasemissies compenseren en maatregelen nemen om die emissies zelfs nog verder te verminderen. Als gebruikers kiezen voor een Konftel-product dan voldoen ze aan de groeiende behoefte van hun organisatie aan videocollaboratie-oplossingen én zijn ze klimaatbewust bezig.

Prijzen (MSRP)

Konftel 70 (€349) – C2070 (€699) – C5070 (€1,099).

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

LG lanceert campagne met Spinnin’ records’ dj-duo Lucas & Steve

Waarom kiezen voor een Smart Lock?