in

KPN gaat NVIDIA GeForce NOW cloud gaming bundelen voor SuperFiber- en 5G-klanten

KPN brengt cloud-gaming naar zijn klanten met een NVIDIA GeForce NOW-bundel die begin 2024 beschikbaar komt. NVIDIA GeForce NOW cloud gaming brengt dankzij GeForce RTX-aangedreven cloudservers krachtige pc-gaming naar vrijwel elk apparaat.

Door deze technologie te koppelen aan high-end netwerken, zoals Glasvezel en 5G van KPN, kunnen klanten hun laptop, desktop, Mac, tv of mobiele telefoon omtoveren tot een high-end gaming-apparaat.

  • Krachtige combinatie van KPN netwerk en toonaangevende cloud gaming dienst NVIDIA GeForce NOW om de game-ervaring te optimaliseren
  • Aantrekkelijke GeForce NOW-bundel voor nieuwe en bestaande KPN SuperFiber- en 5G unlimited-klanten
  • Klanten van KPN kunnen hun laptop, desktop, Mac, tv of mobiele telefoon omtoveren tot een high-end gaming-apparaat

Bestaande KPN-klanten kunnen eveneens in de loop van volgend jaar hun KPN-abonnement uitbreiden met een NVIDIA GeForce NOW-bundel, details worden op een later moment bekend gemaakt. Een GeForce NOW-bundel biedt bovenop de diensten van KPN toegang tot een van de beste gamestreamingplatforms en een toegankelijke game-ervaring. Klanten van KPN kunnen hiermee een eigen gamecatalogus vanuit populaire digitale winkels, zoals Steam, Epic Games Store, Xbox, Ubisoft Connect en GOG.com streamen vanaf de krachtige GeForce RTX-servers voor een game-ervaring met hoge resolutie en ultra lage latency.

Marieke Snoep, hoofd Consumentenmarkt en lid van de Raad van Bestuur KPN: “We zijn actief op zoek naar het breedste portfolio van leveranciers en partners zodat onze klanten kunnen genieten van de kracht van het beste internet. Of het nu om content, entertainment, gaming of security gaat. E-sports en gaming worden steeds populairder onder onze klanten en een snelle en stabiele glasvezel- of 5G-verbinding is van groot belang om een topervaring mogelijk te maken. Door met NVIDIA te werken, koppelen we onze beste netwerken met hoge snelheden en lage latency aan het krachtige cloud-gamingplatform van NVIDIA.”

GeForce NOW

GeForce NOW biedt gebruiksvriendelijke abonnementen voor vrijwel elk apparaat. Het ondersteunt ook gamecatalogi van digitale winkels zoals Steam, Epic Games Store, Xbox, Ubisoft Connect en GOG.com. Met GeForce NOW kunnen gamers een geweldige competitieve game-ervaring beleven zonder dat ze zwaar in hardware hoeven te investeren.

Alle details van KPN’s NVIDIA GeForce NOW-aanbod en de exacte timing van de introductie worden op een later tijdstip bekend gemaakt.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Consumentenorganisaties waarschuwen voor onbetrouwbare webshops

‘Consumenten willen vanuit milieu-oogpunt best langer wachten op hun bestelling’