in

De kracht van USB-C-technologie volledig benutten

Bespaar tijd, verhoog productiviteit en haal het meeste uit mobiliteit – In de hedendaagse dynamische wereld, staat mobiliteit centraal. Of het nu thuis, op werk of daartussen is; onze mobiele levensstijl eist van de technologie dat deze het tempo van de gebruikers bijhoudt.

USB-C is een technologie die mobiliteit vereenvoudigt; de technologie maakt het voor gebruikers eenvoudig om met slechts één kabel hun apparaten op te laden, audio- en videobestanden uit te wisselen en internetverbinding te maken. Daarnaast ondersteunen USB-C-poorten ook outputs zoals HDMI, VGA, DisplayPort en meer. MMD, merklicentiepartner van Philips monitors, heeft verschillende docking-monitoren in zijn portfolio die USB-C ondersteunen. Deze monitoren kunnen gebruikt worden als hub en zijn te verbinden met randapparatuur zoals keyboards, muizen, externe HDD’s, camera’s of zelfs koptelefoons. Mocht er geen draadloze internetconnectie zijn op je werkplek, dan bevatten deze monitoren ook een RJ45-poort. Een overzicht van de drie monitoren:

Philips 241B7QUPBEB

Deze 24 inch monitor bevat niet alleen een docking-functionaliteit, maar kan ook gebruikt worden voor daisy-chaining, waardoor tot wel vier schermen aangesloten kunnen worden door slechts één USB-C-kabel. Verder is het scherm ergonomisch verantwoord met LowBlue- en Flicker-free-technologie.

Philips 258B6QUEB

Deze monitor van 25 inch bevat een Quad HD-resolutie en is in staat om zeer scherpe beelden weer te geven. Door de SmartErgoBase is de gebruiker in staat om het scherm te kantelen, te draaien en in hoogte aan te passen om op die manier de voor hem/haar juiste positie te vinden.

Philips 328P6AUBREB (verschijnt later deze maand)

Dit model van 32 inch, dat binnenkort gelanceerd wordt, is perfect voor professionals die met zware programma’s werken. Het beeld bevat een QHD-resolutie, HDR-technologie en een kleurruimte van 99% Adobe RGB.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Dutch Comic Con – 110% Popcultuur Beleving

Hi-Fi Klubben en B&O PLAY strijden zij aan zij voor goed geluid!