in

Leg emoties vast

Voor de periode “weer naar school” en “weer aan het werk” dit jaar biedt Thrustmaster een aantal accessoires voor de DSi die gebruikers van de console misschien wel inspireren geweldige reporters te worden. Laten we deze toekomstige fotografen eens op het juiste spoor zetten!
Altijd gereed voor een onvergetelijke opnamesessie:

Het leven ontvouwt zich als een reeks fascinerende beelden en we zouden graag alles wat om ons heen gebeurt op de foto vastleggen, vanuit elke hoek en onder alle omstandigheden. Hiervoor heeft u enkel uw DSi nodig en de complete fotografieset: de Studio Kit van Thrustmaster! Met deze kit en de 12 meegeleverde items is de camerafunctie van de DSi volledig geoptimaliseerd en eenvoudig te bedienen.

De Studio Kit bevat een metalen steun voor bescherming van de console, want de omstandigheden waaronder reporters een fotoshoot maken zijn vaak niet te voorspellen. Met de Studio Kit is het ook mogelijk allerlei soorten fotos te maken met de DSi waardoor optimaal gebruik wordt gemaakt van de alom geprezen camerafunctie: een afneembare flits voor fotograferen onder slechte lichtomstandigheden, een groothoeklens voor brede shots, een close-up lens voor het vastleggen van details en zelfs een telelens om voorwerpen dichterbij te halen. De kit bevat ook 6 kleurenfilters die met of zonder de lenzen kunnen worden gebruikt en waarmee het leven in al haar kleuren kan worden vastgelegd. Tenslotte wordt er een zilverkleurige etui meegeleverd voor het eenvoudig vervoeren van de lenzen, flits en filters.

De DSi Studio Kit komt eind september uit en heeft een adviesprijs van € 19,99 (inclusief btw).

Samsung introduceert met Corby kleurrijke full-touch lifestyle telefoon

LG Touch Watch Phone