in

Helemaal hip met Jabra ARROW

Jabra, producent van innovatieve headsetoplossingen, komt vandaag met een nieuwe headset op de markt die stijl combineert met gemak en comfort: de Jabra ARROW. Deze nieuwe headset past het volume automatisch aan en is gemakkelijk op te laden via de bijgeleverde oplader, die tevens als houder dient.
De Jabra ARROW garandeert niet alleen dat je elk woord verstaat, maar zorgt er ook voor dat je er geweldig uitziet dankzij het slanke, stijlvolle en iconische ontwerp herkenbaar van de geprezen Jabra JX familie.
 

Voor meer gemak wordt er bij de Jabra ARROW een headset oplader meegeleverd, die tevens als houder dient. Wanneer de Jabra ARROW niet gebruikt wordt, kan deze in de houder worden geplaatst, waarna de headset direct begint met opladen. Het opladen gebeurd draadloos waardoor het uit de knoophalen van draden tot het verleden behoort.
 
De headset weegt slechts 10 gram en combineert gemak, stijl en comfort zodat er altijd zonder problemen gecommuniceerd kan worden met vrienden, familie en collega’s. De elegante rondingen in combinatie met de scherpe hoeken maakt de Jabra ARROW een verfijnde en stijlvolle headset. De keuze uit verschillende oorhaken en Ultimate Comfort Eargel™ garanderen comfort en een perfect pasvorm ongeacht de duur van het gesprek.
 
De Jabra ARROW is dankzij de Bluetooth® 2.1 connectiviteit, compatibel met verschillende systemen die Bluetooth 1.1 en hoger ondersteunen.
 

Samsung introduceert met Corby kleurrijke full-touch lifestyle telefoon

LG Touch Watch Phone