in

LG 8K OLED en 8K NanoCell televisies nu te koop in Nederland

LG’s 8K televisies brengen bioscoopervaring in huis – De eerste 8K OLED-televisie (model 88Z9) van LG Electronics (LG) is per direct te koop in Nederland en België. De LG 88” 8K OLED is in Nederland te koop bij EP Beerepoot in Hoorn voor een adviesprijs van €29.999.

De LG 75” 8K NanoCell is bij alle reguliere verkooppunten verkrijgbaar voor €4.998.

8K levert een kijkervaring zoals geen enkele andere TV. Met afbeeldingen die samengesteld zijn uit tot 33 miljoen pixels heeft 8K 4 keer de resolutie van 4K en 16 keer de resolutie van Full HD. Het hoge aantal pixels zorgt voor een bijna levensechte kwaliteit en gecombineerd met de OLED-techniek, die garant staat voor perfect zwart, hoge helderheid, levendige kleuren en een grote kijkhoek, zal de kijkervaring nooit meer hetzelfde zijn.

Doordat LG’s 8K televisies de strenge Information Display Measurements Standards (IDMS) voor 8K-resolutie overtreffen, levert de LG 8K OLED een ultieme 8K-ervaring. De moderne designs en ultrascherpe beelden met realistische kleuren in combinatie met perfect geluid, maken de kijkervaring compleet.

De LG 8K OLED en de LG 8K NanoCell draaien op de tweede generatie α (Alpha) 9 Gen 2 8K intelligente processor. Deze processor verbetert de beeld- en geluidskwaliteit met deep learning-technologie en heeft toegang tot een uitgebreide database met visuele informatie. Bovendien analyseert deze steeds de omgevingscondities, zoals invallend licht, en zorgt zo voor de perfecte helderheid. De α9 Gen 2 8K Intelligent Processor kan ook 2K of 4K content upscalen naar 8K.

Ervaar de bioscoop bij je thuis

De kijkervaring wordt helemaal compleet, doordat de visuele output ondersteund wordt met een uitstekend audiosysteem. LG verbetert de geluidskwaliteit door een intelligent algoritme dat audio van twee kanalen omvormt tot virtueel 5.1 surround sound. Hierdoor komen al je favoriete films en muziek tot leven. Om de ervaring compleet te maken ondersteunen de 8K TV’s Dolby Atmos. Zo bieden de televisies een ongelooflijk realistisch geluid.

Voor een volmaakte visuele ervaring zijn de toestellen compatibel met Dolby Vision en met Technicolor HDR (High dynamic Range) tot 4K, en HLG (Hybrid Log Gamma) en HDR10 tot 8K. Op die manier zorgt de 8K OLED TV van LG voor de ultieme bioscoopervaring bij je thuis.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Eén op acht werkenden vindt dat organisatie prima zonder printer kan

Skytec Group neemt LOEWE over