in

LG lanceert kwalitatieve soundbars voor home-audio en toont uitbreiding XBOOM-line-up op CES 2019

De nieuwste soundbars van LG en de XBOOM-line-up bieden premium prestaties met AI-mogelijkheden en tillen je naar een hoger geluidsniveau – LG toont op CES 2019 haar nieuwste soundbar line-up en een uitbreiding van de huidige XBOOM-line-up.

Door een samenwerking met Meridian Audio leveren de nieuwe soundbars superieure kwaliteit en beschikken ze over tal van AI-mogelijkheden. Dit houdt in dat je je toestel eenvoudig en vlot met je stem kan besturen op basis van verschillende commando’s. De uitbreiding van de XBOOM-line-up garandeert kracht en kwaliteit en zorgt voor ultiem geluid op alle mogelijke locaties.

Nieuwe line-up soundbars

Met een sterk, multidimensionaal geluid dat elke hoek van de kamer vult en het ongelooflijke gemak van AI, creëert LG’s 2019 line-up van soundbars een echte kwalitatieve gebruikerservaring. Naast de perfecte geluidskwaliteit, beschikken de nieuwste soundbars van LG ook over slimme functionaliteit en een strak, modern design. De modellen SL9YG en SL10YG van de line-up wonnen reeds twee CES Innovation Awards.

In nauwe samenwerking met Meridianudio, pioneer van hoge-resolutie audio, blijft LG de geluidskwaliteit verbeteren en is de verfijnde technologie van Meridian dit jaar verwerkt in drie soundbar-modellen (modellen SL10, SL9 en SL8). De samenwerking gaat veel verder dan het verfijnen van de basisinstellingen of het gebruik van feature-sets: beide bedrijven bundelen hun krachten om geluid te ontwikkelen voor een ongeëvenaarde luisterervaring.

LG’s high-end soundbars (modellen SL10, SL9 en SL8) ondersteunen zowel Dolby Atmos als DTS:X. Met deze twee veelgeprezen technologieën kunnen gebruikers genieten van realistisch geluid dat uit meerdere richtingen en diepten lijkt te komen. Om een bioscoopachtige ervaring te creëren, kunnen gebruikers de Wireless Rear Speaker Kit* toevoegen.

De soundbars beschikken ook over een ingebouwde Google Assistant. Gebruikers kunnen hun soundbar dus simpelweg bedienen en informatie verkrijgen door te zeggen: ‘Hey Google, verhoog het volume’ of ‘Hey Google, welke artiest speelt er nu?’. Bovendien maakt de compatibiliteit met slimme producten met Google Assistant-enabled smart producten het mogelijk om aangesloten apparaten in het hele huis via spraakcommando te bedienen. Zeg gewoon: ‘Hey Google, vraag LG om de luchtreiniger aan te zetten’, om aanpassingen te maken in huis zonder je stoel te verlaten.

*Draadloze soundbar (model SPK 8) afzonderlijk verkrijgbaar.

Uitbreiding XBOOM-line-up

De uitbreiding van de XBOOM-line-up staat garant voor kracht en kwaliteit. De nieuwste XBOOM-producten blijven trouw aan de identiteit van het merk, met een robuust geluid en een ongeëvenaarde kwaliteit en gebruiksgemak. De XBOOM-familie bestaat uit minicomponenten en all-in-one-units, zoals de draagbare Bluetooth-luidsprekers XBOOM Go en slimme XBOOM AI ThinQ-luidsprekers. Ideaal voor momenten waar ultiem geluid niet mag ontbreken, of het nu gaat om een openluchtfeest, thuis of een feestje in een club.

  • Het nieuwe mini-component van de XBOOM-line-up (model CL98) garandeert de beste geluidskwaliteit die het luisterplezier maximaliseert. Het model bevat een output van 3.500W en beschikt over een Compression Horn om heldere en gedetailleerde audio over hogere frequenties te genereren.
  • LG’s high-end XBOOM (model OL100) levert een vermogen van 2.000W en het toestel maakt gebruik van een eigen Blast Horn. Dit is ontworpen om akoestische geluidsdruk te creëren alsook om de weergave van hoge frequenties en basprestaties te verbeteren. Als gebruiker kun je het geluid zowel voelen als horen. De premium all-in-one unit (model OL100) is een echte party-starter met zijn Grab & Move handvatontwerp en wieltjes, zodat je deze zonder problemen overal mee naar toe kunt nemen.
  • De XBOOM freestyle luidsprekers (modellen RK7 en RL4) kunnen zowel verticaal als horizontaal worden georiënteerd en zijn voorzien van de X-grip handgreep voor gemakkelijk transport.
  • De PK-serie genereert audio van hoge kwaliteit met een nauwkeurig draadloos geluid. LG XBOOM-audioproducten worden geprezen om hun uitstekende geluid en slimme AI-connectiviteit. De XBOOM AI ThinQ smart speaker van het bedrijf is erkend als een van de best klinkende producten in zijn categorie.
  • Een ander nieuw aspect bij de XBOOM-line-up, is de ondersteuning van de aptX™-HD codec voor lossless hi-resolution audiostreaming via Bluetooth, waarbij het geluid ongelooflijk realistisch wordt gereproduceerd. Bovendien maakt de verbeterde Wireless Party Link het mogelijk om meerdere luidsprekers aan elkaar te koppelen en synchroon te laten afspelen voor een nog indrukwekkendere luisterervaring.

Gebruikers kunnen hun eigen creatieve draai geven aan populaire tracks met de party-functies. Met behulp van DJ Star is het eenvoudig om verschillende tracks te mixen, een muzieklijst op te stellen en nummers volledig naar je eigen hand te zetten. De Cross Fader-functievergemakkelijkt het soepel laten overlopen van audio uit twee verschillende bronnen. De eenvoudig te gebruiken DJ App (beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten) biedt toegang tot een reeks verschillende geluidseffecten.

Karaoke Star is beschikbaar op alle XBOOM-producten en is een nieuwe functie die leuk is voor het hele gezin. Karaoke Star kan de zang op bijna elke track onderdrukken en zo een podium creëren om ieders muzikale ambities waar te maken. De 18 unieke vocale effecten gaan perfect samen met de nieuwe Multi-Color Lighting-functie, een reeks vooraf ingestelde verlichtingsopties, waaronder de mogelijkheid om te synchroniseren met welk nummer dan ook, waardoor de beat wordt geaccentueerd en de sfeer wordt versterkt.

Deze draagbare luidsprekers ondersteunen aptX™ HD codec voor lossless 24-bit audio bij het streamen van de nieuwste smartphones zoals de LG G7.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Razer en Amazon werken samen om Alexa te integreren in geschikte gaming-apparaten

Wacom introduceert de Cintiq 16 voor jonge professionals, studenten en enthousiastelingen