in

Logitech komt met MX ERGO, innovatieve trackball die zorgt voor ultiem comfort en een nauwkeurige tracking

De trackball is terug en beter dan ooit – Logitech introduceert de Logitech MX ERGO, een draadloze trackball die een nieuwe standaard zet voor comfort en precisie.

De innovatieve MX ERGO is Logitech’s nieuwste trackball in bijna een decennium afwezigheid binnen deze productcategorie. Dankzij een uniek instelbaar scharnier levert de muis een comfortabele gebruikservaring, nauwkeurige tracking met multi-device connectiviteit voor zowel Trackball-liefhebbers als consumenten die zoeken naar een alternatief voor de muis en het touchpad.

“We zijn ontzettend enthousiast over deze nieuwe trackball. Dit type muis is terug en beter dan ooit. Het idee voor deze innovatieve nieuwe trackball is ontstaan door onze gebruikers. Zij lieten ons nadenken over de manier waarop we hen het gewenste comfortniveau kunnen bieden, bijvoorbeeld door het toevoegen van extra ‘wedges’ onder hun trackball voor het verhogen van de hoek”, aldus Anatoliy Polyanker, global portfolio en brand director bij Logitech. “De MX ERGO is onze eerste verstelbare trackball, die zorgt voor een verhoogd comfort in een mooi ontwerp.”

Vermindert spierpijn
Dankzij de MX ERGO wordt spierpijn tot wel 20% verminderd in vergelijking met het gebruik van een standaard muis. Met het verstelbare scharnier kun je de hoek van 0 tot 20 graden vergroten, waardoor de houding van de pols en de pronatie worden verbeterd. De zorgvuldig ontworpen vorm geeft de hand volledige palm- en vingersteun, terwijl het zachte rubber op de top van de muis zorgt voor een goede, comfortabele grip voor urenlang werk.

“De MX ERGO is onze eerste verstelbare trackball, die zorgt voor een verhoogd comfort in een mooi ontwerp.”

Nieuwste tracking-technologie
MX ERGO is uitgerust met de nieuwste tracking-technologie, wat zorgt voor sneller en nauwkeuriger navigeren. Met een simpele druk op de knop kunnen de snelheid en nauwkeurigheid van de cursor direct gewijzigd worden. Het ingebouwde LED-lampje geeft aan wanneer de precisie-modus geactiveerd is, zodat je ultieme controle hebt over de trackball.

Krachtige batterij
De MX ERGO beschikt over een oplaadbare batterij die, afhankelijk van gebruik, tot vier maanden op een volle lading mee gaat. Dit zonder dat je de muis tussentijds hoeft op te laden.

Gemakkelijk multi-device schakelen
MX ERGO werkt met zowel Logitech Easy-Switch als Logitech Flow. Met Logitech Flow, beschikbaar via gratis download als onderdeel van Logitech® Options software, kun je multi-device gebruik naar een hoger niveau tillen. Schakel gemakkelijk tussen twee devices met één muis en kopieer en plak content, afbeeldingen en documenten.

De MX ERGO is elegant vormgegeven, met hoogwaardige materialen die goed in de hand liggen. De muizen zijn goed te combineren met de andere producten van Logitech, zoals de Logitech CRAFT Keyboard met intelligente draaischijf, Logitech Spotlight of Logitech MX Sound. Gecombineerd geven deze producten een premium ervaring die je werkplek er beter uit laten zien.

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech MX ERGO is naar verwachting vanaf 6 oktober beschikbaar via Logitech.com en geselecteerde partners voor de adviesprijs van € 109 -.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

IFA: Dell introduceert nieuwe producten en diensten

DigiFocus: Trends vanaf de IFA beursvloer