in

MEDION lanceert ERAZER-gaminglijn met Europese tour; Nederland eerstvolgende bestemming

MEDION lanceert de nieuwe ERAZER-gaminglijn met een speciale Europese tour. Drie roadshowtrailers zijn getransformeerd tot eersteklas game-ervaringen van MEDION en touren de komende maanden langs verschillende Europese steden.

De eerstvolgende stop is Nederland, want op 8 oktober is een van de trucks van MEDION op GameForce Nederland 2022 in Utrecht aanwezig. Het is voor het eerst dat het Duitse bedrijf de ERAZER-productlijn zo nadrukkelijk lanceert in Nederland.

  • MEDION tourt met drie roadshowtrailers langs Europese steden
  • Een van deze speciale trucks staat op 8 oktober op GameForce Nederland 2022 in Utrecht
  • Gamers kunnen aan de slag met de ERAZER-gaminglijn van MEDION, waaronder de nieuwe Major X10-gaminglaptop
  • MEDION gaat op zoek naar nieuw gametalent in samenwerking met het contentteam van Afrojack; TeamWALL

Ultieme wow-effect

In de truck kunnen gamers kennismaken met het ultieme wow-effect van de gear en apparatuur van ERAZER. Zo heeft MEDION speciale plug & play-gameplekken in de truck gecreëerd voor bezoekers om kennis te maken met de nieuwste game-pc’s en -laptops, waaronder de gloednieuwe Major X10 met Intel Arc-videokaart. Om de lancering van dit nieuwe product te vieren, heeft MEDION een hele grote laptop in de truck geïnstalleerd. Deze is maar liefst drie bij twee en een halve meter.

Rodney Voogel, Senior 4P/Business Manager Computing – North South Region bij MEDION kijkt ontzettend uit naar de eerste stop van de Europese tour: “het is voor het eerst dat we onze ERAZER-gaminglijn zo groots lanceren in Nederland. We zijn ontzettend trots op de producten die we gamers kunnen bieden. Ik ben daarom ontzettend enthousiast dat we de topmodellen uit ons assortiment nu letterlijk naar de Nederlandse consument kunnen brengen met onze speciale truck”.

MEDION zoekt gametalent

Naast de mogelijkheid om verschillende games te spelen en de nieuwste ERAZER-producten te proberen, maken gamers ook kans op mooie prijzen. MEDION zet namelijk een competitie op waarin het op zoek gaat naar hét gametalent van Nederland. De uiteindelijke winnaar wint niet alleen een gloednieuwe notebook van ERAZER, maar krijgt ook een jaarcontract aangeboden bij TeamWALL. Dit is de contentgroep van de wereldberoemde DJ en producer Afrojack, met als focus online talenten te begeleiden, op te leiden en te supporten tot fulltime content creator. Tot slot wint de winnaar ook nog een ambassadeurschap van een jaar bij ERAZER.

Naast GameForce Nederland 2022 op 8 oktober zijn de roadshowtrailers ook aanwezig op evenementen in onder andere: Frankrijk, Italië, Spanje en België.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Miljoenen pixels. Miljarden kleuren. Zeg ‘Hello’ tegen de nieuwe moto g72

Alibaba houdt energierekening laag met kunstmatige intelligentie