in

Meer dan 10.000 abonnees MobielTV

KPN heeft sinds de introductie begin juni 2008 tienduizend MobielTV-abonnees succesvol aangesloten op zijn netwerk. Abonnees ontvangen onbeperkt tien televisiekanalen op hun mobiele telefoon en kunnen kiezen uit drie toestellen, waaronder vanaf 15 september de Nokia N96.

Baptiest Coopmans, lid van de Raad van Bestuur van KPN: ‘We zijn blij dat onze klanten net zo enthousiast zijn over MobielTV als wij en dat al tienduizend mensen kunnen genieten van het haarscherpe beeld. Uit de eerste cijfers blijkt dat er ook veel vraag is naar de nieuwe premiumkanalen. We verwachten dat het aantal MobielTV-abonnees nog behoorlijk zal groeien, zeker na de introductie van de langverwachte en nu al populaire Nokia N96.’

MobielTV van KPN biedt tien tv-zenders en een goede digitale beeld- en geluidskwaliteit. Ook ondertitels zijn op het scherm goed leesbaar. Abonnees ontvangen tien basiskanalen: Nederland 1, Nederland 3, RTL4, RTL24, SBS6, Jetix/Veronica, MTV Music, Discovery Channel, Xite en Nick Toons. Naast bekende en populaire programma’s die ook op de huiskamer-tv te bekijken zijn, zijn er omroepen met specifieke mobiele content. Zo is er RTL 24: een speciaal voor de mobiele telefoon ontwikkelde nieuwszender met het beste van de nieuws- en actualiteiten programma’s van RTL. Daarnaast biedt MobielTV nog twee betaalkanalen: Eredivisie Live met de belangrijkste (live) wedstrijden van de Eredivisie en een erotiekkanaal. Beide kanalen zijn te ontvangen voor vijf euro extra per maand per zender.

Per 15 september is MobielTV van KPN verkrijgbaar op drie toestellen: de Nokia N96, de Samsung SGH-P960 en de LG KB620.

80 miljoen Nokia-bellers kunnen e-mail checken

Pioneer gaat LCD leveren.