in ,

NETGEAR breidt WiFi 6 portfolio uit met introductie tweede Orbi mesh-systeem

Succesvolle Orbi WiFi 6 serie uitgebreid met nieuwe Orbi AX4200 in lagere prijsklasse – Netwerkspecialist NETGEAR, marktleider op het gebied van WiFi-systemen, breidt haar huidige Orbi WiFi 6 mesh-systeem uit met de introductie van de nieuwe Orbi AX4200.

Het nieuwste model, de RBK572, is ontworpen om het robuuste WiFi 6 beschikbaar en toegankelijker te maken voor huishoudens en heeft daardoor een lagere prijsklasse. Het Orbi AX4200 mesh-systeem wordt geleverd met een draadloze router en satelliet die, dankzij tri-band mesh, zorgen voor een krachtig netwerk door het hele huis.

De nieuwste WiFi 6 technologie biedt huishoudens de bandbreedte die nodig is om aan de eisen en capaciteit te voldoen van alle (slimme) apparaten van tegenwoordig, die continu verbonden zijn met internet. De Orbi WiFi 6 mesh-systemen van NETGEAR zijn speciaal ontworpen om de internetdekking sterk en stabiel te houden door het gehele huis. Van films streamen in 4K, UHD of zelfs 8K en online gamen tot videoconferenties tijdens thuiswerken: alle activiteiten kunnen tegelijkertijd plaatsvinden met een stabiele internetverbinding dankzij het WiFi 6 Mesh netwerk.

Na een succesvolle lancering van het eerste Orbi WiFi 6 mesh-systeem, de AX6000 (RBK852), breidt NETGEAR haar Orbi-serie ook dit jaar verder uit met een WiFi 6 model. Het nieuwe Orbi mesh-systeem (RBK572) is vergelijkbaar met zijn populaire voorganger (RBK852). Het model biedt dezelfde dekking en ondersteunt tot 40 apparaten in huis. Wat ideaal is voor huishoudens die gelijktijdig gebruik maken van meerdere apparaten.

Daarnaast heeft de RBK752 een internetsnelheid van 4200 Mb/s en maximale bandbreedte van 1200Mbit/s op 5GHz. Het nieuwe Orbi mesh-systeem is ook ontworpen om te presteren op Gigabit-internetsnelheden van serviceproviders en ondersteunt internetsnelheden tot 1 Gigabit. De router heeft drie Gigabit Ethernet LAN-poorten, en twee op de satelliet, waarop meerdere apparaten (met een kabel) aangesloten kunnen worden, om zo een stabiele internetverbinding te creëren voor een thuiskantoor of home entertainmentsysteem. Meer specificaties en vergelijkingen met de RBK852 zijn te vinden in de tabel onderaan dit bericht.

De NETGEAR Orbi RBK753 is verkrijgbaar vanaf 29 juli voor een adviesprijs van €699,99. De NETGEAR Orbi RBK752 is verkrijgbaar vanaf 5 augustus voor een adviesprijs van €499,99.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

​Sony’s ‘future-proof’ XH90 4K HDR Full Array LED-tv vanaf nu verkrijgbaar

Logitech kondigt MX Master 3 en MX Keys voor Mac aan