in

Netgear maakt internetgebruik veiliger met Live Parental Controls

Netgear, kondigt vandaag in samenwerking met OpenDNS,  Live Parental Controls aan. Live Parental Controls maakt het voor thuisgebruikers en kleine bedrijven mogelijk om via de router toegangsrestricties in te stellen voor onveilige en ongepaste websites op alle – via het internet verbonden- apparatuur. Er wordt gefilterd op meer dan 50 contentcategorieën waaronder sociale netwerksites, pornografie en geweld. Live Parental Controls is als eerste beschikbaar op de netgear’s Wireless-N 300 Router.
Een demonstratie van Live Parental Controls is hier te vinden: http://www.netgear.com/lpc

Live Parental Controls mag revolutionair genoemd worden aangezien er een uitgebreide set toepassingen wordt aangeboden die andere soortgelijke oplossingen missen, zoals bijvoorbeeld beheer op afstand van mobiele apparaten. Ook is het baanbrekend omdat niet alleen PC’s en laptops beheerd worden, maar ook andere netwerkapparatuur zoals PSP, iPod Touch en gaming consoles zoals de Wii.
 
 
Netgear’s Wireless-N 300 Router komt met een jaar garantie en 24/7 technische ondersteuning. Deze toepassing is gratis beschikbaar bij de aankoop van een nieuwe Netgear Wireless-N 300 Router of –gateway.
 
 

Nieuwe Canon promotie : het PIXMA spellenpakket

Notebooktas en muis met Italiaans sfeertje