in

Samantha Swift and the Hidden Roses of Athena

Casual games uitgever Denda Publishers introduceert in samenwerking met MumboJumbo de populaire game “Samantha Swift and the Hidden Roses of Athena”.Deze titel is er wederom één uit het genre “Zoek & Vind” en maakt zijn pakkende titel meer dan waar. Deze avontuurlijke casual game is volledig vertaald naar het Nederlands en zeer geschikt voor het hele gezin.
Het product is verkrijgbaar als PC CD-ROM, volledig Nederlandstalig en heeft een verkoopprijs van EUR 9,99.

Uit de lovende recensies op het internet komt naar voren dat Denda en MumboJumbo met “Samantha Swift and the Hidden Roses of Athena” een geweldige game in handen hebben waarin de speler kennis kan maken met een aantal frisse, nieuwe game-elementen. Een schot in de roos.

De speler kruipt in de huid van Samantha Swift, een archeologe en avonturier die op zoek gaat naar de grootste archeologische vondst aller tijden, de zes rozen van Athene. Tijdens haar zoektocht loopt ze haar grote rivale en schatzoekster Ravena Stryker tegen het lijf. Deze hebzuchtige tegenstander bezorgd haar gedurende het hele avontuur de nodige problemen.  

Samantha Swift and the Hidden Roses of Athena is geen simpele “Zoek & Vind” game waarin de speler keer op keer in dezelfde levels terechtkomt. Het verhaal, dat Samantha op reis stuurt door Italie, Guatemale, Engeland, Frankrijk, Tibet en Japan, is voortdurend in beweging waarbij iedere locatie uniek is.  

In deze game, boordevol avontuur en verborgen voorwerpen, gaat de speler samen met haar compagnons Dr. Norwyn Butler en Adam Woodson. Kortom een frisse, moderne casual game.

In Januari van 2010 van zal Denda Publishers tevens “Samantha Swift and the Hidden Roses of Athena” op de markt brengen voor Nintendo DS. Meer informatie hierover volgt.  

Nieuwe Canon promotie : het PIXMA spellenpakket

Notebooktas en muis met Italiaans sfeertje