in ,

DigiTip: Netgear Nighthawk R7800 X4S

De Netgear Nighthawk R7800 X4S Smart WiFi router haalt torenhoge WiFi-snelheden tot 2.53 Gbps.

Deze krachtige router beschikt over een dual-core 1,7 GHz processor en streamt moeiteloos naar meerdere apparaten tegelijkertijd. Ideaal voor online gaming en 4K streaming.

Eigenschappen Netgear Nighthawk R7800 X4S

• Razendsnelle Smart WiFi-router
• 802.11ac Dual Band Quad Stream
• WiFi snelheden tot 2.53Gbps
• Next Generation Wave2 MU-MIMO
• Krachtige Dual Core 1,7GHz processor
• Dynamische Quality of Service
• 1 Gigabit WAN-poort, 5 Gigabit LAN-poorten
• 2 USB 3.0 poorten
• ReadyCLOUD, Beamforming+, Enhanced Parental Control

Razendsnelle router voor gaming en streaming
Dankzij zijn extreme WiFi-snelheid vormt de Netgear Nighthawk R7800 X4S een perfecte router voor online gaming en 4K streaming. Met een gecombineerde doorvoersnelheid van maximaal 2,53 Gbps en 160 MHz aan bandbreedte wordt vertraging tot een minimum beperkt. De unieke MU-MIMO technologie zorgt ervoor dat u met meerdere apparaten tegelijk van razendsnel draadloos internet kunt genieten, zonder in te leveren op de snelheid. De dynamische QoS geeft automatisch voorrang aan belangrijke internetactiviteiten zodat u tijdens het streamen en gamen nooit last heeft van een haperende verbinding.

Krachtige Dual Core 1,7GHz processor
De Nighthawk X4S router van Netgear is voorzien van een krachtige Dual Core 1,7GHz processor. Deze processor zorgt moeiteloos voor uitstekende prestaties op het gebied van gaming, streaming en mobiliteit. Daarmee is deze router ideaal voor zowel thuissituaties als bedrijfsnetwerken.

Uitstekend bereik
Krachtige versterkers en vier hoogwaardige externe antennes bieden een uitstekende WiFi dekking door het hele huis. De aanvullende Beamforming+ techniek stuurt gericht WiFi signalen naar uw apparaten voor een nog beter bereik en prestaties. De Netgear X4S AC2600 is met zijn uitmuntende dekking geschikt voor grote woningen.

Eenvoudig in gebruik
Netgear heeft de installatie en het beheer van de Netgear R7800 X4S zeer eenvoudig gemaakt. Het apparaat is simpelweg te installeren via uw iPad, tablet, smartphone of computer. Met de Netgear Genie app kunt u de router bovendien beheren op afstand. Zo kunt u meteen actie ondernemen als er iets mis is, ook wanneer u niet thuis bent. Verleen toegang aan gasten, bekijk de netwerkstatus of start uw router opnieuw op. Ook is het mogelijk om muziek- of videobestanden te streamen of delen.

Netgear ReadyCloud
Op de Netgear Nighthawk R7800 X4S zitten meerdere externe opslagmogelijkheden. De router is uitgevoerd met 2 USB 3.0 poorten en een eSATA poort voor externe opslag. Met Netgear ReadyCloud USB Access kunt u bestanden op een aangesloten USB hard drive op afstand benaderen en delen. Via de beveiligde en persoonlijke cloud zijn uw bestanden altijd toegankelijk, waar u ook bent.

Netwerkbeveiliging
Of het nu gaat om het tegenhouden van phishing en spyware of het beperken van internettoegang voor kinderen of gasten, met Netgear bent u verzekerd van een veilige verbinding. De router maakt gebruik van WPA/WPA2 beveiliging en biedt de mogelijkheid om een apart netwerk op te zetten voor gasten. Daarnaast kunt u met ouderlijk toezicht internetbeperkingen opleggen aan kinderen. Met VPN ondersteuning kunt u op afstand een veilige verbinding creëren naar uw thuisnetwerk.

Klik hier voor meer informatie.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

360fly introduceert nieuwe smart 4K-camera

Design beeldschermen in het wit met ultraslank profiel