in

NETGEAR introduceert nieuwe nighthawk pro gaming router, geoptimaliseerd om lag te minimaliseren voor gamers

NETGEAR heeft de Nighthawk® Pro Gaming XR300 WiFi Router geïntroduceerd tijdens de SXSW Gaming Expo. Dit nieuwste model in de Nighthawk® Pro Gaming productreeks is ontworpen om ping en latency op Xbox®, PlayStation®, Nintendo® Switch, pc’s en mobiele apparaten te minimaliseren voor een breed publiek.

De XR300 maakt gebruik van een speciaal gebouwd gaming-dashboard, mogelijk gemaakt door DumaOS, essentieel voor een betere online game-ervaring. Met de enorm toenemende populariteit van online games zoals Fortnite, Apex Legends en PubG, geeft het Nighthawk Pro Gaming Dashboard, dat gebruikt wordt in onze gehele Nighthawk Pro Gaming-lijn, prioriteit aan internetsnelheden voor sneller online gamen en soepeler streamen, het minimaliseren van lag met ultra-lage pings en geeft het gamers een volledig gepersonaliseerde ervaring op het aanpasbare dashboard.

“De XR300 is de nieuwste toevoeging aan onze NPG-reeks en zorgt ervoor dat elke gamer een competitief voordeel krijgt om het spel te domineren op zijn favoriete platform.”

De rijke set aan functies maakt een game-ervaring mogelijk die ongeëvenaard is voor een wifi-router, terwijl hij tegelijkertijd hoge prestaties voor het hele huis levert.

“Met meer dan 2,3 miljard actieve gamers in de wereld, wordt online gaming echt het favoriete tijdverdrijf wereldwijd. Multiplayer online games nemen in populariteit toe, maar dit gaat ten koste van de latency. Onze bekroonde productlijn Pro Gaming-routers, waaronder de XR500 en de XR700, kwam naar voren als antwoord op de behoeften van de gaming-gemeenschap, die toch al een voorkeur had voor onze Nighthawk-routers,” zegt David Henry, senior vice-president van Connected Home Products bij NETGEAR. “De XR300 is de nieuwste toevoeging aan onze NPG-reeks en zorgt ervoor dat elke gamer een competitief voordeel krijgt om het spel te domineren op zijn favoriete platform.”

Eigenschappen van de XR300 Router:

  • Geoptimaliseerde gamingprestaties – Verlaagt lag drastisch door prioriteit te geven aan online gaming. Gebruik Geo Filtering om de lag te beperken door de afstand tot gameservers of andere spelers te beperken. Gebruik Quality of Service (QoS) om gamingapparaten te prioriteren en bandbreedte toe te wijzen per apparaat. Beheer de maximale upload- en downloadsnelheden per apparaat op het netwerk om plotselinge lag-pieken tijdens het gamen te minimaliseren. Mogelijk gemaakt door DumaOS-gamesoftware.
  • Gaming Dashboard – Eenvoudig elk aspect van de verbinding tweaken om de ping te stabiliseren, lag te verminderen en zelfs lokale verbindingen van hoge kwaliteit te garanderen. Controleer op apparaten die de bandbreedte beperken en identificeer de toepassingen die lag zouden kunnen veroorzaken.
  • Bekabelde en draadloze connectiviteit – Vier (4) Gigabit Ethernet LAN-poorten voor maximale bekabelde snelheden, ideaal voor snel gamen en streamen van hoge kwaliteit, plus een (1) WAN-poort. Supersnelle 802.11ac draadloze snelheden.
  • Compatibel met gamesystemen – werkt met pc, Xbox®, PlayStation®, Nintendo® Switch, mobiele apparaten en meer.

Prijs en beschikbaarheid:

De Nighthawk Pro Gaming XR300 WiFi-router van NETGEAR zal in april 2019 wereldwijd beschikbaar zijn via geautoriseerde NETGEAR-partners en andere reseller-kanalen, e-commercesites en grote retailers, tegen een adviesprijs van €199,99 (EUR).

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Plantronics en Polycom gaan verder als Poly: nieuw bedrijf gericht op stimuleren van diepgaande menselijke connecties

D-Link voegt twee nieuwe 5 megapixel outdoor camera’s toe aan haar beveiligingsportfolio